Du är här Startsida / Samarbete / Cervera / De snyggaste bröllopsserviserna att sätta på önskelistan
Tallrikar, skålar och muggar – en bröllopsservis är en vacke gåva som kan gå i arv!

De snyggaste bröllopsserviserna att sätta på önskelistan

Publicerad den april 10, 2019

En bröllopsservis behöver inte nödvändigtvis vara en superklassisk serie, utan passa på att önska er något ni verkligen gillar och som passar er stil. Bröllopstorgets redaktion har valt ut sina favoriter, perfekta att samla på som bröllopsservis!

När ni hittat en servis som ni fullkomligt älskar, så kan ni enkelt lägga till dessa produkter på er önskelista som ni skapar hos Cervera. Gästerna kan nu enkelt få tillgång till Önskelistan digitalt via en delningslänk, eller fråga efter namnet på listan i en fysisk Cervera-butik. Visst är det så smart? På så sätt får ni precis den servis ni önskar er!

1. Broste Copenhagen, Nordic Sand 

Borste Copenhagen, Nordic Sand är en perfekt servis att önska sig till bröllopet. Funkar både till vardags och till fest.
Denna vackra serie från Borste Copenhagen är tillverkad för hand i glaserat stengods. Redaktionens favorit är färgen Nordic Sand.

Finns det något mysigare än långa helgfrukostar? Att dra sig i sängen extra länge med en kopp kaffe? Med en fin frukostservis blir frullen ännu godare, och framförallt ännu mer instagramvänlig. Skämt åt sido – koppar, tallrikar, skålar och tekanna från denna handgjorda serie är en favorit som håller år efter år – du hittar den vackra serien här!

2. Iittala, Teema

Servisen Iittala Teema är både klassisk och trendig. Mixa olika färger eller välj redaktionens favorit "Puder".
Iittalas klassiska serie Teema skapades år 1952 av formgivaren Kaj Franck. Ett tidlöst porslin som är känt för sina olika färgställningar.

Stilren form i toner av mjuka pasteller är ett vinnande koncept! Iittalas serie ”Teema” finns i flera färgställningar, men vår favorit just nu är den bröllopsvänliga nyansen ”Puder”. Allt ni äter och dricker från denna servis kommer garanterat få er på gladare humör. Servisen finns att köpa här i flera olika härliga färger!

3. Marimekko, Muggar 

Vackra mönster från Marimekko. Välj mellan serier som Räsymatto eller Unikko – mixa hur ni vill!
Marimekko har en förmåga att designa lekfulla mönster som aldrig går ur tiden. Drick er första morgonkaffe som gifta ur dessa gulliga muggar.

Vi tröttnar aldrig på svartvitt! Marimekkos mönster är både klassiska och trendiga på samma gång. Kombinera dem ihop efter ert eget tycke och smak. Redaktionen tipsar just nu om muggar från Marimekkos olika serier, så som Räsymatto och Unikko. Shoppa dem här.

4. Table Top Stories, Mist 

Table Top Stories serie Mist är den perfekta bröllopsservisen att önska sig.
Serien Mist från Table Top Stories är tillverkad i stengods med matt glasyr som bidrar till en rustik och jornära känsla. Med dessa skapar ni lätt en imponerande dukning.

Inspireras av porslinet Mist från Table Top Stories – det har nämligen allt du vill ha i en servis eftersom det passar minst lika bra till vardags som till fest. Skapa en jordnära dukning som imponerar på dina gäster med tallrikar och skålar tillverkade i vackert stengods. Du hittar den rustika servisen här!

5. Bordallo Pinheiro, Rua Nova

En servis från Bordallo Pinheiro med lantlig känsla. Serien Rua Nova har en historia som går tillbaka enda till 1800-talet. Tidlöst!
Bordallo Pinheiros vackra serie Rua Nova av portugisisk keramik finns i flera vackra färger och mönster. Tallrikarna, skålarna, och muggarna är inspirerande av traditionella konstverk.

Servisen Rua Nova från Bordallo Pinheiro har hämtat inspiration från grundaren Raphael Bordallo Pinheiros kända konstverk i keramik, som än i dag går att beskåda i Portugal. Finns i flera vackra mönster och färger, så att ni kan samla till en servis som blir helt unik. Denna serie i portugisisk keramik finns att köpa här!

6. Riedel, Drink Specific

Imponera på gästerna med Riedels serie Drink Specific. Perfekt komplement till bröllopsservisen!
Riedels serie Drink Specific har vackra glas till alla era favoritdrinkar. Perfekt till er första drinkkväll eller middagsbjudning som gifta.

Låt drycken stå i fokus! Riedels serie Drink Specific är precis vad den utlovar sig vara, det vill säga en serie med glas specifika för olika typer av drycker. Designen går att para ihop med i princip vilket porslin som helst, vilket gör dessa glas till en perfekt bröllopspresent. Shoppa glasen till brudparet redan nu!

 

Oavsett om du älskar redaktionens tips eller inte, är en bröllopsservis ett fint minne av bröllopsdagen och därför en perfekt present att sätta på önskelista. Att duka med sin bröllopsservis är en speciell känsla och den vackra servisen är även något fint som kan gå i arv. Det är alltså en tacksam bröllopspresent för gästerna att köpa. Skapa er önskelista hos Cervera här så gör ni det dessutom lätt för gästerna att ge er en servis ni verkligen vill ha!