Du är här Startsida / Samarbete / Cervera / Bröllopspresenterna som aldrig går ur tiden
Bröllopspresenter Ny

Bröllopspresenterna som aldrig går ur tiden

Publicerad den februari 12, 2019

Annonssamarbete mellan Bröllopstorget och Cervera


Det finns vissa närmast ikoniska produkter och inredningsdetaljer som är ständigt aktuella, och som till och med kan gå i arv från generation till generation.

Eftersom dessa produkter oftast är lite dyrare, kanske de inte är något man väljer att lägga sina pengar på hur som helst. Vad som däremot är helt perfekt, är att önska sig dem i bröllopspresent!

Hur härligt är det inte att minnas tillbaka på den där magiska dagen då ni sa ”ja” till varandra, varje gång du tänder ljusen i de vackra ljusstakarna som ni fick i present?

Eller att bjuda in nära och kära, och duka upp till en härlig middag med ert bröllopsporslin?

För att underlätta för både brudpar och gäster, har Cervera sin smarta funktion Önskelistan. Här kan ni som brudpar gå in och lägga till de produkter ni önskar er i present, och gästerna får enkelt tillgång till er önskelista antingen digitalt eller i en fysisk butik genom namnet på listan. När något inhandlas från listan försvinner produkten/antalet minskar och på så sätt köps det inte dubbletter eller för mycket av det ni önskar er.

Att skapa sin önskelista går snabbt och är superenkelt! Här kan ni skapa er egen önskelista och börja lägga till produkter.

Här är våra topp 10 bröllopspresenter som aldrig går ur tiden!

 

Orrefors Carat ljusstake

Till serien Carat har formgivaren Lena Bergström inspirerats av juveler och ädelstenar. De vackra ljusstakarna från serien ger intrycket av slipade diamanter och har kommit till att bli en modern klassiker. Köp dem här!

A2i2
Orrefors Carat

Georg Jensen Bloom skål

Bloom-serien är inspirerad av naturen och asiatiska blommor. Skålen finns i olika storlekar och passar lika bra på middagsbordet, som att vara en dekoration i sig. Den mjuka formen kompenserar det hårda stålet i en perfekt balans. Köp den här!

A2i3
Georg Jensen Bloom

Skultuna Kin ljuslyktor

Anrika Skultuna är kända för sina tidlösa ljusstakar och mässingsföremål. Ljuslyktorna ”Kin” finns numera i flera färgställningar med insidan av mässing. Vi gillar dock originalet i helmässing bäst! Köp dem här!

A2i4
Skultuna Kin

Stoff Nagel ljusstake

Den stilsäkra ljusstaken ”Nagel” från Stoff lanserades redan 1965. Den klassiska modulljusstaken formgavs av Ceasar Stoff på uppdrag av Hans Nagel, men är idag nyproducerade under licens av Nagel Gmbh. Ljusstaken är ett hett samlarobjekt, och vi förstår verkligen varför. Köp den här!

A2i5
Stoff Nagel

Orrefors Valentino vas

Den hjärtformade vasen formgiven av Martti Rytkönen för Orrefors är en perfekt bröllopsgåva då den verkligen illustrerar kärlek. Vackra vaser kan man dessutom inte ha för många av! Köp den här!

Valentino
Orrefors Valentino

Georg Jensen Cobra ljusstake

De blankpolerade svängda ljusstakarna livar upp vilken grå vardagsmiddag som helst! Placera dem i grupp och blanda storlekar, material och antal som ni bäst vill. Designen av Constantin Wortmann ger en modern twist till en klassisk dukning och smälter in bra i de flesta miljöer. Köp dem här!

Cobra
Georg Jensen Cobra

Skultuna mässingshjärta

Denna populära gåva är fin som en hjärtlig prydnad, men kan även användas som brevtyngd. Det ultimata sättet att hylla er kärlek och dag måste väl ändå vara med ett ”hjärta av guld”? Köp hjärtat här!

A2i8
Skultuna hjärta

Rörstrand Swedish Grace

Att önska sig delar till den porslinsserie man samlar på, eller helt enkelt börja bygga på en ny, är närmast den optimala bröllopspresenten. Rörstrands serie ”Swedish Grace” kommer i sju olika färger och har en enkel men tidlös design. Använd er av önskelistan för att specificera vilka delar av serien ni önskar er och hur många av varje, så att gästerna enkelt kan beta av dem. Köp Swedish Grace här!

A2i9
Rörstrand Swedish Grace

Le Creuset Signature Gjutjärnsgryta

Den bastanta gjutjärnsgrytan från serien ”Signature” är den ikoniska grytan där ni både kan puttra ihop mustiga grytor, som baka färskt bröd till helgfrukosten. Den orangea färgen är originalet, men idag finns Signature-serien i regnbågens alla färger – senast ut är Ultra Vilolet. Köp grytan här!

A2i10
Le Creuset Signature

Iittala Kastehelmi kakfat

Det finska ordet ”kastehelmi” betyder daggdroppe, och är inspirationen bakom serien designad av Oiva Toikka för Iittala. Sju små kakor, pajer, snittar eller kanske självaste bröllopstårtan: det här fatet kommer ni få mycket användning av genom åren. Köp det här!

 Iittala Kastehelmi