Mode & Skönhet

Välj rätt skor till din stora dag

"Spets, strass och volanger i organdi"Dina bröllopsskor ska föra dig fram till altaret och sedan dansa hela natten. Så hur ska du då välja rätt? Här är tre bra tips från Lilly.

Välj Rätt Skor Till Din Stora Dag
Välj Rätt Skor Till Din Stora Dag

”Spets, strass och volanger i organdi”Dina bröllopsskor ska föra dig fram till altaret och sedan dansa hela natten. Så hur ska du då välja rätt? Här är tre bra tips från Lilly.

1. Matcha rätt med din klänning.

Självklart vill du att dina skor ska matcha din klänning, men vad innebär det egentligen? Egentligen handlar det inte så mycket om att matcha som om att de ska komplettera varandra väl. Väljer du en enkel klänning kan till exempel ett par skor med strasstenar bli till ett mycket vackert komplement. Väljer du en romantisk klänning så bör du välja romantiska skor – kanske med små volanger i organdi. Alternativen är så klart ändlösa, men helheten är det viktiga.

2. Tänk komfort.

Var ärlig med dig själv – kommer du att vara bekväm i riktigt höga klackar? Eller borde du i stället välja lågskor eller vanliga pumps? För visst vill du vara snygg, men du vill ju också kunna njuta av dagen.

3. Inspireras av 1920-talet – eller ljumma sommardagar.

Spets, strass och volanger i organdi – nu gör det dansanta 1920-talet comeback bland vårens bröllopsskor. Det märks inte minst i Lillys vårkollektion där skorna verkligen är gjorda för att dansa hela natten. Skorna har öppen eller rundad tå och är ljust, ljust elfenbensfärgade.
Glöm inte heller att sandaletter kan vara ett utmärkt val om du söker efter den där lätta sommarkänslan.

Se vårens vackra brudskor på Lillys hemsida

Andra relaterade artiklar från Lilly nedan:

Guiden till den perfekta klänningen

Brudnäbbar eller inte

Bröllopsmode 2015

Allt du behöver veta om brudslöjor

Perfekt hår till en perfekt dag

Powered by Labrador CMS