Mode & Skönhet

Vackraste klänningarna till vårbröllopet

Ett vårbröllop kan bli till ett riktigt sagobröllop. Framför allt med en riktig sagoklänning. Kolla in fem fantastiska klänningar inför vår- och försommarvigseln här nere.

Vackraste Klänningarna Till Vårbröllopet

Ett vårbröllop kan bli till ett riktigt sagobröllop. Framför allt med en riktig sagoklänning. Kolla in fem fantastiska klänningar inför vår- och försommarvigseln här nere.

Ett klassiskt vårbröllop är just ett klassiskt bröllop. På våren kan du vara hur traditionell du vill, och det gäller så klart även bröllopsklänningen. Spets, tyll, släp, slöja och tiara – go all in på klassiska och underbara accessoarer och dekorationer. Här nedanför hittar du fem vackra klänningar för vårvigseln, och i länken nedan kan du läsa mer om dem.

Tyll, spets och romantisk tatueringseffekt

En vacker A-linjeformad brudklänning med ljuvliga spetsblomster och en ryggskärning som ger en romantisk tatueringseffekt.

Draperad organza-klänning med spets

Eller vad sägs om den här förtrollande klänningen i tunt organza-tyg, draperad för att framhäva midjan. Kombinationen av tunn organza och vacker spets, och en vacker V-ringning, framhäver de transparenta detaljerna i rygg och skuldror.

Tyll, spets och plisserad skärning

En utsvävande klänning i A-linje, elegant och utan axelband. Klänningens utmärkande spetsdetaljer glittrar och det överdådiga släpet är pricken över i:et.

Bedårande klänning i satäng med draperad midja

Klassiskt möter modernt i denna vackra satängklänning – klassiska slag, transparent skärning och asymmetriska draperingar i midjan.

Nobel brudklänning i satäng med feminin korsett och asymmetriska draperingar.

Genuin och elegant. Det här är en minimalistisk klänning i satäng-tyg med draperingar som framhäver en ren look och en feminin silhuett.

Läs mer om de vackra vårklänningarna här!

Powered by Labrador CMS