Mode & Skönhet

Så hittar du din brudklänning

Att hitta den perfekta bröllopsklänningen kan vara allt från underbart till stressigt och tidskrävande. Här kommer tipsen som underlättar och hjälper dig att hitta din drömklänning.

Så Hittar Du Din Brudklänning

Att hitta den perfekta bröllopsklänningen kan vara allt från underbart till stressigt och tidskrävande. Här kommer tipsen som underlättar och hjälper dig att hitta din drömklänning.

Gör din research
Ett första steg för att hitta din brudklänning är att börja med att göra en grundlig research och leta efter inspiration. Titta i bröllopsmagasin, på Pinterest, i bröllopsbloggar och lista upp vilka designers du föredrar och vilka klänningar du tycker om.

Boka ett personligt möte i butik
Ett smart nybörjartips är att du bokar in ett personligt möte i en bröllopsbutik. På så sätt får du hjälp av experter på plats.
Försök att gå in med ett öppet sinne – även om du redan bestämt vilken klänning du vill ha så kan det finns en annan modell som passar dig bättre i smaken när du testar den i butik. Ett tips är att du testar olika modeller för att få en bättre uppfattning om vad du vill ha. Vilken modell trivs du bäst i? Vilken klänningstyp smickrar din figur? När du valt klänningsmodell blir det genast mycket lättare! Då handlar det istället om beslut på detaljnivå.

Följ din magkänsla
Så hur vet man att det är ”rätt” klänning? Kanske står valet mellan två klänningar? Eller så kan du helt enkelt inte bestämma dig, fastän klänningen är underbar och du älskar den. Då är vårt tips att sova på saken. Ta kort på dig själv i klänningen och fundera i några dagar. Återvänd sedan till butiken och prova klänningen igen. Kanske kan du testa några andra klänningar och se om samma känsla infaller sig? Till slut handlar det helt enkelt om att våga bestämma sig och lita på sin magkänsla.

Lycka till!

Powered by Labrador CMS