Newbie släpper matchade bröllopskollektion – se plaggen för stora och små

Newbie Brollopskollektion
Newbie Brollopskollektion

I denna artikel förekommer det annonslänkar.

Snart hittar du drömmiga bröllopsplagg för både stora och små i butik. Newbie lanserar nu sin allra första bröllopskollektion. Här kan du se alla plagg!

Det fina barnmärket Newbie släpper nu en sprillans ny kollektion, och det är inte vilken som helst. Kollektionen består nämligen av plagg för både brud och tärnor och innehåller matchande barnkläder för små brudnäbbar och ringbärare. Och vi kan bara säga en sak, plaggen är urgulliga!

– Vi har tittat på vackra gamla spetsar, tyger och gamla bröllopsfotografier för inspiration. Vi vill inspirera till ett nedtonat, vackert och lantligt bröllop i liten skala för de allra närmaste, berättar Maja Olsbo, Creative Designer på Kids & Newbie, i ett pressmeddelande.

Newbie bröllopskollektion

Romantisk, drömmig och enkel – så kan Newbies nya kollektion beskrivas. Plaggen går i nedtonade färger och mönster och är tillverkade i ekologiskt bomull.

Mer: Klädkod på bröllop? Här är do’s and dont’s!

När släpps Newbies bröllopskollektion?

Den 2 mars 2021 lanseras plaggen och det blir därmed Newbies allra första bröllopskollektion. Kollektionen kommer säljas online i Sverige, Polen, Norge, Finland och UK men bara i en begränsad upplaga.

Se alla plagg här!

Klicka då hem den här! https://apprl.com/al/6CA2/
Klicka då hem den här! https://apprl.com/al/6CA2/

Mer:

Så får du nöjda bröllopsgäster – 5 saker att tänka på

Barn på bröllop? Vad tycker läsarna? Diskutera här i forumtråden.

Powered by Labrador CMS