Du är här Startsida / Mode & Skönhet / Manolo Blahnik nylanserar Carrie Bradshaws blå bröllopsskor
Manolo Blahnik

Manolo Blahnik nylanserar Carrie Bradshaws blå bröllopsskor

Publicerad den november 16, 2018

Carrie Bradshaws bröllopslook i ”Sex and the City: The movie” var minst sagt minnesvärd och lämnade knappast någon fashionista besviken. Det var däremot inte den makalösa Vivienne Westwood-skapelsen hon till slut sa ”ja” i. Istället var det iklädd en enkel dräkt köpt på second hand, och efter hennes och Mr Bigs misslyckade försök till drömbröllopet på The New York Library (givetvis helt och hållet hans fel), så vigdes de i stadshuset.

När de i filmens slutscener blir man och hustru bär hon ”något blått” på fötterna – närmare bestämt de numera ikoniska Manolo Blahnik Hangisi, i den kornblå färgen som kommit till att bli dess signum.

Inspirerad av New York City

Tio år efter filmens premiär nylanseras nu skon i en uppdaterad design, som en del av kapselkollektionen ”A Decade of Love”. Kollektionen består av 7 olika skor, både pumps och låga skor, alla inspirerade av New York City och Carrie Bradshaw.

Hangisi-skon har förvandlats från att vara en mode-fantasi till den självklara, igenkänningsbara siluett den är idag. Kapselkollektionen ‘A Decade of Love’ är inspirerad av New York City och är dedikerad till ’Manolo-kvinnan’ och hennes långvariga kärlek till denna speciella sko.”, skriver Manolo Blahnik på sin hemsida.

LÄS ÄVEN: Bröllopsskor du kan dansa hela natten i

Skorna kostar mellan 985-1065 dollar, och finns att köpa här!

Manolo1
.
Manolo2
.
Manolo3
.
Manolo4
.