Du är här Startsida / Mode & Skönhet / Brudtärneklänningar att klä dina viktigaste sidekicks i 2021
Foto: Olly Allars Oribugs/Unsplash.com

Brudtärneklänningar att klä dina viktigaste sidekicks i 2021

Publicerad den april 14, 2021

I denna artikel förekommer det kommersiella länkar

Är du en av de lyckliga som säger “ja” under 2021? Då har du mycket att se fram emot – speciellt om dina planer påverkades förra året. Vi tipsar om vackra brudtärneklänningar till din speciella dag.

I år handlar brudtärnornas klänningar om att vara unika, vare sig det gäller en trendig färg, oförutsägbara tryck eller ett lyxigt tyg. För att skapa en sammanhängande känsla är valet av klänningar ett viktigt inslag på den stora dagen. Gamla trender kommer tillbaka och nya trender skapas. Jumpsuits är en uppfriskande bröllopstrend som vi kommer se mer av, detaljrika urringningar likaså. I år satsar vi bland annat på jordnära färger vilka är våren och sommaren största färgtrend. Vi välkomnar även stilar med tryck och mönster som du gärna får mixa och matcha! 

Brudtärneklänning 2021: Smickrande jumpsuit 

Fler och fler designers adderar jumpsuits till sina kollektioner och nu kan vi även förvänta oss se det på brudtärnor. Perfekt val för det mindre och informella bröllopet. Här kan du köpa dem för 599 kronor!

Brudtärneklänning 2021: Knytbar maxiklänning

Det här kan vara den perfekta brudtärneklänningen. Den finns i massor av fina färger och du kan sätta din personliga prägel på den genom att knyta den på ditt sätt med hjälp av banden. Här kan du klicka hem den!

Brudtärneklänning 2021: Rosa veckad maxiklänning

Rosa brudtärneklänningar är tillbaka! Om inte den romantiska färgen faller dig i smaken så finns den här klänningen även i tre andra färger. Den blir din om du klickar här.

Brudtärneklänning 2021: Långklänning med midjeband

Maxiklänning med ett midjeband som du kan knyta fram eller bak. Ärmen har en öppning från axeln och ner till ärmslutet vilket ger klänningen det där lilla extra. Även denna finns i flera färger. Köp den här för 699 kronor.

Brudtärneklänning 2021: Maxiklänning

Picture 5

Klänningar med en så kallad cowl neck är en megatrend 2021. Det är en stil som vi kommer se både på bruden och hennes brudtärnor. Välj mellan två färger och klicka hem den här!

Brudtärneklänning 2021: Klänning med slits

Att blygsamt visa ben med hjälp av slitsen är rätt väg att gå 2021. Här har vi en lång klänning med ett vackert fall och här klickar du hem den.

Brudtärneklänning 2021: Drömmig maxiklänning

En elegant klänning med reglerbara ärmar i helt rätt färg för 2021. Denna kommer vi drömma om ikväll! Den blir din om du klickar här.

Brudtärneklänning 2021: Grön maxiklänning

Den här superfina, plisserade klänningen bockar i flera av våra boxar. Med halterneck, nyckelhålsöppning och makerad midja är det här en klänning att kolla en gång extra på. Klicka hem den här!

Brudtärneklänning 2021: Midiklänning med hög hals

Om varken långa eller korta klänningar är något för dig finns det ett tredje alternativ: midiklänningen. Stilen blir stylish med en 90-talstwist och den är mer användbar än man kan tro. Klicka hem den här! 

Brudtärneklänning 2021: Magisk satinklänning med slits

Den här klänningen kommer hjälpa till att skapa magi på den stora dagen. Här ser vi den i färgen champange. Kolla in den här!

Brudtärneklänning 2021: Svart satinklänning med nyckelhålsöppning

Finns det ett enklare val som passar alla än klassiskt svart? Skapa en mångsidig och sofistikerad look för dina brudtärnor med den här vadlånga satinklänningen med puffärmar. Den blir din för 699 kronor!

Brudtärneklänning 2021: Stickad klänning

Att brudtärnor blandar tryck, tyger och styling hör kanske inte till vanligheten men det är något vi kommer se mer av 2021! Sätt några gränser för färgfamiljen och skapa en härlig boho-vibe. Köp den stickade klänningen för 599 kronor.

Brudtärneklänning 2021: Klänning i metallic med djup v-ringning

En fantastisk klänning i metallic med öppen rygg. Knyt banden som du vill och sätt din personliga prägel på klänningen. Finns även i färgen lavender. Klicka hem den här!

Brudtärneklänning 2021: Vit midiklänning

Vem har sagt att det bara är bruden som kan bära vitt? Inte vi i alla fall! Den här klänningen i satinliknande material blir din för 599 kronor.

Brudtärneklänning 2021: Blommig maxiklänning med knytning

Vacker långklänning med tryck och avtagbart knytband i midjan. Klicka hem den här!

Brudtärneklänning 2021: Maxiklänning i blommigt tryck

Den här blommiga långklänningen passar perfekt på sommarbröllopet. Finns även i färgerna röd och dusty green. Köp den här!

Brudtärneklänning 2021: Röd midiklänning

Skapa en unik look för dina brudtärnor genom att inkorporera mönster i klänningarna. Här kan du köpa den för 499 kronor.

 

Mer:

Bröllopsklänningar för gästen: Inspiration, tips och idéer

Köpa bröllopsklänning med liten budget? Våra bästa tips 2021

Bildkälla: Olly Allars Oribugs/Unsplash.com