Mode & Skönhet

4 ringtrender vi kommer se under 2018

Är du på jakt efter den perfekta vigselringen? Det är en jakt som kan ta flera år - vi vet! Ibland kan det vara skönt att smalna av sina val lite grann, och hålla sig till en stil man gillar och sedan vaska fram guldklimpen bland dessa. Låt oss ta en titt på årets fyra stora ringtrender, kanske kan det vara en hjälp på vägen till din perfekta ring?

Rose2

Är du på jakt efter den perfekta vigselringen? Det är en jakt som kan ta flera år – vi vet! Ibland kan det vara skönt att smalna av sina val lite grann, och hålla sig till en stil man gillar och sedan vaska fram guldklimpen bland dessa. Låt oss ta en titt på årets fyra stora ringtrender, kanske kan det vara en hjälp på vägen till din perfekta ring?

1. Trestenade ringar

Vigselringar med större tre stenar på mitten av bandet är en riktig klassiker och som fick sig ett kungligt uppsving i slutet av förra året då prins Harry av England friade till sin Meghan med just en sådan typ av ring.

Bildkälla

2. Gul diamant

Gula diamanter har länge ansetts exklusivt och lyxigt, och kanske mer som en accessoar eller coctailring än en vigselring. På senare tid har dock ”kanariediamanten” blivit riktigt het även som vigselring, och har synts på kändisar som Nicki Minaj och Heidi Klum. Med en gul diamant får du en unik ring som garanterat blir en snackis så fort den gör entré i ett rum!

Bildkälla

.

Bildkälla

3. Oval slipning

Den enkla men klassiska ovala slipningen har kommit stort, även här med hjälp av kändisar som Blake Lively, Kirsten Dunst och Serena Williams. En subtil slipning som känns mindre klumpig än en rund eller prinsesslipning kan göra, och som vi antagligen bara kommer att se mer av framöver.

Bildkälla

Bildkälla

4. Roséguld

.

Tröttnat på roséguld än? Inte vi! Trenden håller absolut i sig under 2018 också, och nu har verkligen marknaden kommit ikapp trenden. Idag finns vigselringar inte bara i vit/gulguld utan även roséguld är en självklar kandidat bland metallerna. En ring i roséguld känns lekfullt men samtidigt sofistikerat, och är ett perfekt sätt att sätta sin egen prägel på en ring som man faktiskt bär varje dag, och därmed ska passa med resten av den personliga stilen!

Bildkälla

Bildkälla

Powered by Labrador CMS