Bröllop

Bröllopsklänning 2022: billiga brudklänningar från säsongens trender

Visst går det att hitta en drömmig brudklänning utan att det kostar skjortan. Här kommer våra smarta budget-tips!

Det finns riktigt många fina billiga brudklänningar som ändå håller riktigt högt mått!

Artikeln innehåller utvalda köplänkar.

På något vis ramar brudklänningen in alla ens visioner kring bröllopet – för många är det kring klänningen nästan all fokus hamnar. Det blir lätt att man tar "vatten över huvudet" och vill gå på det dyraste, mest pompösa man kan hitta. Men så var det ju det här med att ha råd, också...

Budget – tips för att hitta billiga bröllopskläningar

Det finns några smarta knep som en del tar till för att hitta den perfekta brudklänningen utan att det blir för dyrt. Här kommer våra bästa tips!

1. Go vintage

Du behöver inte söka särskilt långt – förmodligen har din närmsta second hand-affär ett gäng brudklänningar. Varför inte ge det en chans att spana in vad de har? Där kan du hitta allt från piffiga 60-talsklänningar till bröllopsklänningar från bara förra säsongen.

2. Hyr

Man kan förstås också satsa på att hyra en brudklänning istället för att köpa den. Det blir billigare och kanske kan du till och med få ett riktigt designer-kap. Nackdelen är förstås att du inte får behålla den – men det kanske inte gör något?!

3. Gå till vanliga butiker

Även H&M, & Other Stories, Åhléns och Bubbleroom har brudklänningar. Bara för att det inte nödvändigtvis står det på etiketten så kan ju det mesta bli en brudklänning!

4. Tänk simpelt

Du behöver inte låta brudklänningen i sig se ut som en "gräddbakelse". Ibland blir stilren elegans till en piffigare slöja precis den perfekta balansen du vill skapa för din look.

Fina, prisvärda billiga brudklänningar – utvalda exempel

Bröllopstorget spanade runt bland butikerna och plockade ut några fina favoriter som absolut inte kostar så mycket – men som ändå är både snygga, trendiga och perfekta klänningar att gifta sig i!

Bröllopsklänning med öppen rygg – dyrare klassen

Brudklänning med öppen rygg.

Fin bröllopsklänning med öppen rygg som är årets stora modefavorit när det kommer till brudklänningar. Det här är en dyrare variant men går att köpa på avbetalning.

Finns att köpa här!

Billigare variant med öppen rygg och elegant slits

Billigare variant på brudklänning med öppen rygg och snygg skärning.

Smakfullt skuren brudklänning, betydligt billigare men håller verkligen modemåttet otroligt bra. Trendig, öppen rygg och fint skuren slits utan att tappa bort elegansen i klänningen. En av redaktionens favoriter!

Finns att köpa här!

Casual vit kort brudklänning med volang

Lite mer casual, lekfull variant på billigare brudklänning.

En lekfull, billig brudklänning som gör sig perfekt till sommarbröllopet i stan!

Finns att köpa här!

Bröllopsklänning med puffärmar i mediumpris

Lite mer bohemisk sommarbröllopsklänning med fina puffärmar.

Söt bröllopsklänning med fina puffärmar och lätt klockformad skärning. Kombineras med fördel av ett par vita sneakers!

Finns att köpa här!

Billigast! Men ändå bland de finare brudklänningarna

Otroligt elegant för bara runt 800:-

Bubbleroom levererar verkligen när det kommer till snygga, prisvärda – rentav billiga – bröllopsklänningar. Den här är en lång maxidress med elegant v-ringning. Riktigt fint, somrig och lätt bohemisk. Billigast hittills.

Finns att köpa här!

Billig brudklänning med slits och puffärmar

Billig brudklänning med puffar och slits.

Prisvärd, enkel brudklänning med puffärmar och slits. Passar både ett bröllop i urban miljö och bröllopet på landet. Matcha med en fin blombukett och snygga skor till bröllopet!

Powered by Labrador CMS