Du är här Startsida / Annons / Så enkelt skapar du unika save-the-date och inbjudningar

Annons

Så Enkelt Skapar Du Unika Save The Date Och Inbjudningar

Så enkelt skapar du unika save-the-date och inbjudningar

Publicerad den januari 9, 2018

Ska du gifta dig i sommar och börjar känna dig stressad över att bröllopsinbjudningarna inte är skickade eller ens blivit framtagna?

Att skapa unika bröllopsinbjudningar behöver inte vara en tidskrävande process med provtryck på tryckerier eller extramöten med grafiker, utan du kan sitta hemma i din soffa och själv skapa dina kort direkt online! Allt du behöver göra är att välja färgtema för bröllopet, samt välja ut en favoritbild och lägga till din text.

Här guidar vi dig i alla steg från save-the-date-kort till tackkort!

Gästernas första upplevelse av ert bröllop

bt2

Det första upplevelsen som gästerna får av ert bröllop är genom save-the-date och bröllopsinbjudan. Det är här ni sätter den magiska känslan för bröllopet och får gästerna att börja längta till er stora dag. Att hitta en röd tråd som knyter ihop inbjudan, vigseln och bröllopsfesten är en av nycklarna till att lyckas med ett vackert bröllop. Ett enkelt sätt att göra detta är att välja en enhetlig stil för allt tryckt material som hör bröllopet till. På smartphoto.se kan du enkelt skapa allt från bröllopsinbjudan till vigselprogram med din egen design och dina bilder. Här hittar du även detaljerna för vackert dukade bord med personliga dekorationsdetaljer och små unika gåvor till gästerna.

Börja med save-the-date

bt3

Den amerikanska traditionen med att skicka ett ”save the date” kort innan den officiella inbjudan är allt vanligare även i Sverige. Save-the-date är oftast ett enklare kort med endast information om ert bröllopsdatum.

Den viktiga bröllopsinbjudan

bt4

Som bröllopsinbjudan kan ni med fördel välja ett mer lyxigare kort och med mer utrymme för all nödvändig information. Välj till exempel ett snyggt vikt kort med uppslag eller ett kort med 6 sidor. Ett annat tips är att skapa ett minikort utöver inbjudan där ni skriver all övrig info som är viktig för gästerna, till exempel hur de lättast tar sig till festen, vem de anmäler tal till och om det finns ordnad transport från bröllopsfesten. Minikortet är litet och enkelt för gästerna att ta med sig på den stora dagen.

Personliga dekorationsdetaljer och små unika gåvor

bt5

I samma färgtema och design som save-the-date och bröllopsinbjudan kan ni skapa de avgörande små dekorationsdetaljerna för att sätta er personliga touch på dukningen. Skapa unika flasketiketter och fäst dem på en vattenflaska på varje bord och överraska gästerna med små godisburkar eller godispåsar

Avsluta bröllopet med ett vackert tack

bt6

Det bästa avslutet för bröllopet blir ert tackkort till alla gäster som var med och gjorde er dag precis så fantastisk som ni drömt om. Extra uppskattat blir det om ni även skickar med en framkallad bild på gästen från bröllopet, t.ex. som en trendig kvadratisk bild eller retrobild. Finns det några gäster som har betytt extra mycket för ert bröllop? Köp en vacker gåva som du slår in i vackert omslagspapper och fäster en personlig presentetikett på med foto från er stora dag.

Vill du se vad mer du kan göra för dekorationer och trycksaker till bröllopet? Titta in på smartphoto.se och låt dig inspireras.

I samarbete med Smartphoto

smartphoto_logo

Annons

Annons