Du är här Startsida / Inspiration / Så använder du trendfärgen ”Dusty rose” på bröllopet

Annons

Så Använder Du Trendfärgen "dusty Rose" På Bröllopet

Så använder du trendfärgen ”Dusty rose” på bröllopet

Publicerad den februari 28, 2018

Gammelrosa, smutsrosa, mauve, ”Dusty rose”… den trendigaste bröllopsfärgen just nu har många namn och nyanser. En mjuk, dov rosa ton som både är romantisk och klassisk på samma gång – så här kan du använda den på ditt bröllop! 

I blombuketten

Precis som namnet ”Dusty rose” avslöjar, är rosor i en dov rosa ton otroligt fint. Tillsammans med crémefärgade och gröna inslag har du verkligen en vinnande kombo!

blommor

rosor

rosor2

Inbjudningskorten

Sätt färgtemat direkt med inbjudningskorten. Det finns såklart oändligt många varianter, och den pysslige designar inbjudningskorten själv. Om man inte vill lägga ner allt för mycket tid, pengar och energi – väl ett färgat kuvert!  

inbjudning

inbjudning1

kuvert

Dukningen

Våga gå ifrån vita dukar och slå till på en i ”Dusty rose”. I och med att färgen är så mjuk blir det inte skrikigt, och den passar perfekt ihop med mässning – en annan trend som hållit i sig länge. Om det känns för vågat, kolla in nästa punkt! 

bord1

duk2

duk3

Detaljer

Subtila detaljer som ljus och servetter är perfekta detaljer att plocka upp färgtemat med om man inte vill gå ”all in” i övrigt. Även menyer, placeringskort och löpare är sådant som kan varieras efter färg. 

ljus

Finns här!

löpareservett4

servetter

Finns här!

Tärnorna

En av områdena där ”Dusty rose” fullkomligt har tagit över Pinterest är när det kommer till tärnornas outfits. Framförallt är det klänningarna, men även accessoarer och smycken. Flera av de populära nätbutikerna har klänningar och plagg i olika varianter av vår nya favvo-färg.

klänning3

Finns här!

klänning2

Finns här!

hårband

… och för dig som är gäst men älskar färgen! 

klänning1

Finns här! 

kjol

Finns här!

Skorna

Bryt av med ett par skor i ”Dusty rose” till din vita bröllopsklänning. Perfekt sätt att även kunna spara bröllopsskorna till fler fester! 

skor2

Finns här!

sko

Finns här!

hm

Finns här! 

Sminket

Med ett par läppar eller naglar i dov rosa ton har du den trendigaste bröllopslooken just nu, och passar dessutom oavsett vad det är för årstid. Läpparna kan med fördel sticka ut lite mer, för en festligare känsla! 

läppstift1

Finns här!

lips

Finns här! 

essie

Finns här! 

Tårtan

Låt tårtan stjäla showen (för en stund iallafall) med fina utsmyckningar i trendfärgen. Garanterad wow-faktor på detta! 

tårta1

tårta3

tårta2


… och sist med inte minst:

Mixa och matcha! ”Dusty rose” är en väldigt förlåtande färg som går utmärkt att mixa och matcha med andra toner. En superkombo är till exempel med grått eller mörkblått, som kanske annars inte känns så lockande på ett bröllop. 

kollage

Annons

Annons