Du är här Startsida / Inspiration / Fina blomsterarrangemang till bröllopet – se bilder här
Praktfulla Blomsterarrangemang Till Bröllopet

Fina blomsterarrangemang till bröllopet – se bilder här

Publicerad den augusti 30, 2019

Inspireras av allt i från maffiga blomväggar, fantastiska takdekorationer och grönskande blomsterkronor till stilrena former och DIY-projekt. Vi har samlat de hetaste blomstertrenderna till bröllopsdekoren! 

Blomstrande innertak

En av de största trenderna det senaste året har varit att dekorera innertaket i festlokalen/tältet med prunkande blomarrangemang som hänger ner över dansgolvet. Otroligt effektfullt och skapar en fantastisk atmosfär!

Innertak
.

Magiska kransar

Blomsterkransar förknippar vi gärna med midsommarfirande, men en vacker krans i taket som dekoration vid sittningen gör sig ypperligt. Är man något av en DIY-fantast kan man med fördel försöka sig på att binda sin egen: använd en stabil stomme att utgå ifrån och bind tätt eller glesare beroende på önskad stil. Tänk bara på att du måste sätta ihop kransen nära inpå bröllopsdagen för att inte blommorna/bladen inte ska hinna vissna!

Grönkrans
.

 

Orangekrona
.

Grönskande girland

Det gröna har absolut tagit plats som en av de stora trenderna när det kommer till utsmyckning. Blad i olika storlekar och texturer ovanför långbordet ger en härlig bohemisk känsla.

Girlang1
.
Girland2
.

Minimalistiska former

Utgå från en stomme i metall eller trä och dekorera en liten del med blommor, och ge en stilren twist din dekor!

Diy Hanging Decorations 6
.
Hexagon Home Decor 03
.

Ljuskrona deluxe

Klä in en redan befintlig takkrona med blommor och blad! På så sätt behöver ni inte kompromissa på någon ljuskälla, men samtidigt behålla den lyxiga känslan som blommorna adderar.

Ljuskronarosor
.
Rosaljuskrona
.

Blomväggar

Har någon undgått blomväggarnas invasion i Instagramflödet? Dessa har gått varma i diverse kändisars bilder, och med all rätt! En blomvägg på bröllopet kommer utan tvekan ge upphov till magiska bilder, för att inte tala om att det är så. himla. fint!

Rosarosvägg
.
Blomvägg
.

Spretigvägg

Retorikern Elaine Eksvärd avslöjar i Nyhetsmorgon sina bästa tips om hur man håller ett lyckat bröllopstal. Här är fyra användbara tips! Se i videon.