Du är här Startsida / Inspiration / Praktfulla blomsterarrangemang till bröllopet

Annons

Praktfulla Blomsterarrangemang Till Bröllopet

Praktfulla blomsterarrangemang till bröllopet

Publicerad den mars 15, 2018

Inspireras av allt i från maffiga blomväggar, fantastiska takdekorationer och grönskande blomsterkronor till stilrena former och DIY-projekt. Vi har samlat de hetaste blomstertrenderna till bröllopsdekoren! 

Blomstrande innertak

En av de största trenderna det senaste året har varit att dekorera innertaket i festlokalen/tältet med prunkande blomarrangemang som hänger ner över dansgolvet. Otroligt effektfullt och skapar en fantastisk atmosfär!  

blomsterruta

Bildkälla

hägande

Bildkälla: Pinterest

Magiska kransar

Blomsterkransar förknippar vi gärna med midsommarfirande, men en vacker krans i taket som dekoration vid sittningen gör sig ypperligt. Är man något av en DIY-fantast kan man med fördel försöka sig på att binda sin egen: använd en stabil stomme att utgå ifrån och bind tätt eller glesare beroende på önskad stil. Tänk bara på att du måste sätta ihop kransen nära inpå bröllopsdagen för att inte blommorna/bladen inte ska hinna vissna!

egengjord

Bildkälla: Pinterest

kronapastell

Bildkälla

Grönskande girland

Det gröna har absolut tagit plats som en av de stora trenderna när det kommer till utsmyckning. Blad i olika storlekar och texturer ovanför långbordet ger en härlig bohemisk känsla.

grönt länga

Bildkälla

grönt

Bildkälla: Pinterest

Minimalistiska former

Utgå från en stomme i metall eller trä, och dekorera en liten del med blommor, och ge en stilren twist din dekor!  

hexagon

Bildkälla

diamanthäng

Bildkälla

ringar

Bildkälla

Ljuskrona deluxe

Klä in en redan befintlig takkrona med blommor och blad! På så sätt behöver ni inte kompromissa på någon ljuskälla, men samtidigt behålla den lyxiga känslan som blommorna adderar.

krona2

Bildkälla

kronaljus

Bildkälla

kronaorange

Bildkälla

ljuskrona runt blommor

Bildkälla

Blomväggar

Har någon undgått blomväggarnas invasion i Instagramflödet? Dessa har gått varma i diverse kändisars bilder, och med all rätt! En blomvägg på bröllopet kommer utan tvekan ge upphov till magiskt fina bilder, för att inte tala om att det är så. himla. fint! 

vägg gles

Bildkälla

vägg rosor

Bildkälla

vägg spretig

Bildkälla

Lekfulla detaljer

En hammock eller en gunga pyntad med blommor är ett romantiskt inslag i bröllopsbilderna, samt avdramatiserar tillställningen till något mer lekfullt. Dessutom vida uppskattat hos de yngre gästerna, om ni väljer att ha barn bland bröllopsgästerna.

hammock

Bildkälla

gunga

Bildkälla

Annons

Annons