Du är här Startsida / Inspiration / Melina Criborn om drömbröllopet: ”Bjud på det lilla extra”
Foto: Fabian Wester

Melina Criborn om drömbröllopet: ”Bjud på det lilla extra”

Publicerad den februari 13, 2020

Till slut kom frågan: ”Vill du gifta dig med mig?” och Melina Criborn sa såklart ja till sin Jakob. I podden ”Drömbröllop” berättar hon nu om förlovningen, bröllopet och allt däremellan.

Foto: Fabian Wester

Melina Criborn känner nog många igen som influencer och Bianca Ingrossos vän från tv-rutan i Wahlgrens värld. I september 2019 gifte hon sig med Jakob Criborn – och bröllopet var allt annat än litet. Men vägen dit blev ganska spontan. Det var nämligen när de var i Palma, Spanien, som de kikade runt på olika ställen och fall pladask för en magiskt slott. Men just då var Melina och Jakob inte ens förlovade. I podden ”Drömbröllop med Johanna och gäster” berättar hon om hur tankarna gick.

– Bara för att alla andra ska fria först och det ska gå till på ett visst sätt, varför måste vi göra det? säger Melina i podden.

Helt plötsligt hade de fört över en deposition och det var dags att planera bröllop. Men förlovningen kom ju trots allt ändå. I slutet av juni blev Melina ordentligt överraskad när hon trodde att hon skulle vara med och filma för Wahlgrens Värld. Istället hade Jakob planerat ett frieri i minsta detalj.

– Shit va sjukt, han ska fria till mig nu! Men samtidigt tänkte jag ”Var är Wahlgrens värld? Vi ska ju filma!”

fabian-wester-brollop
Foto: Fabian Wester

Så blev bröllopet för paret Criborn

Bröllopet, som pågick i flera dagar, var fullspäckat från morgon till kväll och vigseln var såklart alldeles extra speciell. Nervositeten verkade, skönt nog, också lägga sig ganska snabbt för bruden.

– Framme vid altaret såg jag hur Jakob bara skakade och Benjamin som stod och hulkade, han grät så mycket! berättar Melina.

Hon fortsätter.

– Och då blev jag lugn. Jag måste ju ta hand om dem nu! säger hon och skrattar.

Dagen varvades av skratt och glädjetårar och med barndomsvännerna Benjamin och Bianca Ingrosso som toastmasters kunde inte bröllopet bli annat än en succé. Eller ja, om man bortser från att helgen slutade med att Melina trillade och fick en spricka i handen.

– Då jag står alltså och pratar med Jakob och Bianca och trillar baklänges så hela min vikt kommer på min handled.

Melinas bästa tips efter bröllopet

Men trots den lilla olyckan var Melina mer än nöjd med bröllopsdagarna i solen. Ett tips hon ger till alla blivande brudpar är att inte bara ha bröllopet under en dag.

– Stressa inte, spara hellre några månader och bjud på det där lilla extra dagen efter. Det var typ det roligaste att sitta och prata om alla skandaler, om folk som gjorde bort sig och hur det kändes, säger hon.

Vill du höra mer om friet och bröllopet? Här kan du lyssna på poddavsnittet med Melina Criborn.

Melina Criborn Brollop
Foto: Fabian Wester

Mer:

Ska du gifta dig? Nu söker vi blivande brudar för en artikelserie

Text: Matilda Törnqvist