Du är här Startsida / Inspiration / Inspirerande bröllopsteman för alla stilar

Annons

Inspirerande Bröllopsteman För Alla Stilar

Inspirerande bröllopsteman för alla stilar

Publicerad den januari 22, 2018

Har ni tänkt ha något speciellt tema på ert bröllop? Det behövs inte mycket för att skapa en röd tråd, och det blir väldigt fint att ha ett tema som är genomgående. Det kan vara så enkelt som ett genomgående färgtema, till att gå all in med detaljer och dekoration. 

Gifter ni er vid havet, kan det till exempel vara en fin idé att väva in det nautiska temat. Är ni båda musiker eller bara väldigt musikintresserade – låt det genomsyra bröllopet. Ett bröllop kan se ut precis hur som helst egentligen, det viktiga är att det ska representera ER! 

Kolla in dessa stilar för att inspireras (eller kanske kopiera rakt av)!

Alternativ

Svart är kanske inte är en typisk bröllopsfärg, men för er lite modiga och mindre traditionella gör den sig riktigt bra som accentfärg. 

alternativ

alternativ2

alternativ3

Art Deco

Ett festligt Art Deco/Gatsby-bröllop är som upplagt för galej! Blanda in tidstypiska detaljer från 20-talet med allt det glittriga för den rätta känslan. 

artdeco2

artdeo

artdeco3

Bohemiskt

Naturnära och naturligt vackert – ett bohemiskt bröllop i det gröna är riktigt trendigt. 

bohemisk

bohemisk3

bohemsk2

Eklektiskt

Mixa färger, stilar och detaljer i ett härligt ordnat kaos. Loppisfynd och designklassiker, högt och lågt, hård och mjukt – inget är för knasigt för ett eklektiskt bröllop. 

whims

whim2

whim3

Ekologiskt

Ett hållbart eko-bröllop ligger väldigt rätt i tiden. Gröna växter i olika varianter gör sig riktigt bra i både bordsdekorationer och i frisyren. Håll menyn vegetarisk och med närodlade råvaror – ett bröllop med gott samvete! 

eco

eco2

Formellt

Ett formellt smokingbröllop betyder inte stelt och trist – tvärtom! Många drömmer om ett traditionellt bröllop enligt konstens alla regler, vilket brukar betyda stor middag och fest. Och vem tackar nej till det? 

formell_tradi

formell_tradi2

formell_tradi3

Gårdsfest

Vårt svenska väder kanske inte alltid är så förlåtande när det kommer till att planera ett utomhusbröllop, så tänk på att gardera med partytält eller liknande. Annars är en uppdukad sittning i en trädgård något av de härligaste man kan tänka sig! 

garden

garden2

Modernt

Strama linjer och minimalistisk design – ett bröllop i modern stil känns verkligen lyxigt trots att ”less is more”. 

modern

modern2

modern3

Musikaliskt

Är ni stora musik-junkies? Ett liveband och musikinfluenser på bröllopet ger en avslappnad och sätter tonerna för en riktig fest! 

musik

musik2

musik3

Nautiskt

Ett kustnära skärgårdsbröllop är mångas förstahandsval, den magiska miljön är verkligen romantisk. Lyft in en bit av havet i bröllopet, som till exempel de söta musselskalen som bordsplacering. 

nautiskt

nautiskt2

nautiskt3

Preppy

Tänk Upper East Side eller The Hamptons – ett bröllop i ”preppy” stil är både elegant och avslappnat på samma gång. 

preppy

preppy2

preppy3

Romantiskt

Bröllop och romantik är ju i princip synonymer, så ett romantiskt bröllop i ljusa pudertoner och överflöd av ljuslyktor är alltid ett vinnande koncept. 

romantiskt

romantiskt2

romantiskt3

Rustikt

Trenden med ett rustikt ladubröllop har varit stor de senaste åren, och det finns ingen anledning att ge upp den än. 

rustikt

rustikt2

Tropiskt

Även de tropiska influenserna är fortfarande aktuella, både när det kommer till decor, som bröllop. 

tropiskt

tropiskt2

tropiskt3

Vintage

Älskar ni att fynda på loppis, restaurera möbler och vintagekläder? Ett bröllop i vintage-stil är garanterat minnesvärt – och hur underbar är inte idén att kliva in genom två gamla vackra dörrar innan altargången?

vintage

vintage2

vintage3

Bildkällor: Brides.com, stylemepretty

Annons

Annons