Du är här Startsida / Inspiration / Fina detaljer till nyårsbröllopet
Detaljerna Ni Inte Kommer Vilja Vara Utan Till Nyårsbröllopet

Fina detaljer till nyårsbröllopet

Publicerad den december 8, 2017

Att lova varandra evig kärlek på självaste nyårsafton är som upplagt för en riktigt sprakande fest! 

Nyårsafton är för många förknippat med fest och gala, så vad passar egentligen bättre än att fira in det nya året med en fest i kärlekens tecken? Ett nyårsbröllop är som gjort för att ta ut svängarna när det kommer till dekorationer och tema, så varför inte gå all in med en Gatsby-twist! 

Vi har valt ut några detaljer som sätter guldkant på festen och för tankarna till 20-tal och Art Deco.

Rama in

Fynda vintage-ramar på loppis och rama in allt ifrån passande citat, till bordsnummer eller placeringar. En enkel men vacker detalj.

Champagne Skylt
.

Bildkälla

Art Deco Vintage Frame(1)
.

Bildkälla

Tårta Ram
.
Art Deco Vintage Frame(1)
.

Bildkälla

Champagnetorn

Ett maffigt champagnetorn med klassiska coupe-glas är både vackert för ögat och en festlig ”happening” på bröllopet. Fyll upp tornet tillsammans som brudpar och skåla sedan med gästerna!

Champagnetorn
.

Bildkälla

Roliga partyprylar

Hattar, diadem, tutor och konfetti – självklart ska det firas precis som en ”vanlig” nyårsfest. En stämningshöjare som får även den stelaste släktingen att släppa loss!

Props
.

Bildkälla

Glamourösa detaljer

Glitter, fjädrar, pärlor – more is more! Våga använda er av glittriga dukar och lyxiga bordsdekorationer. Fyll ut med stora fjäderplymer i blomsterarrangemangen, och gör fina stilleben till borden med pärlor och små, äldre parfymflaskor (passar även fint att ha enstaka blommor i!).

Glitterduk
.

Bildkälla

Dekoration Artdeco
.

Bildkälla

Fjädrar
.

Bildkälla

Gatsby Program
.

En extravagant tårta

Art Deco är känt för sina grafiska former och mönster, vilket gärna får synas även på tårtan. En okonventionell bröllopstårta blir allt vanligare, och dessutom en rolig ”snackis” på festen.

Tårta
.

 

Bildkälla

Sprakande final

Ett storslaget fyrverkeri i all ära, men underskatta inte effekten av tomtebloss! Låt alla gäster få en varsin sticka (finns extra långa) och tänd dem samtidigt. Perfekt som aktivitet samtidigt som brudvalsen, när brudparet anländer eller lämnar bröllopet, eller i det här fallet: på tolvslaget!

Sparklers
.

Bildkälla