Du är här Startsida / Inspiration / Bröllopsresa
Bröllopsresa

Bröllopsresa

Publicerad den november 18, 2010

Att gifta sig är en av de största händelserna i livet och många vill därför kröna bröllopet med att åka på en smekmånad.

Kanske kan man inte vara borta just en hel månad som namnet antyder. De flesta brudpar tycker att deras bröllopsdag tar slut alldeles för fort, allt som de planerat långt i förväg är över på några få timmar, men att åka på en romantisk och minnesvärd bröllopsresa förlänger bröllopskänslan.

Det är också brudparets belöning för allt jobb de lagt ned på bröllopets alla förberedelser. På bröllopsresan kan paret äntligen varva ner och bara tänka på varandra samtidigt som de kan smälta alla intryck från bröllopet i lugn och ro.

Flera reseföretag har specialicerat sig på just bröllopsresor och vissa skräddarsyr personliga resor. Boka bröllopsresan god tid i förväg, gärna ett halvår före för att vara på den säkra sidan.

Tala om för researrangör och hotell att ni är på bröllopsresa, då gör de sitt yttersta för att ni ska trivas och få en så minnesvärd vistelse som möjligt, på hotellet bjuds man ofta på champagne eller en fruktkorg. Passa på och njut, ni är med största sannolikhet bara ”honeymooners” en gång i livet.