Du är här Startsida / Inspiration / 9 uppskattade bröllopspresenter under 500 kr
9 Uppskattade Bröllopspresenter Under 500 Kr

9 uppskattade bröllopspresenter under 500 kr

Publicerad den oktober 20, 2017

Att hitta den perfekta presenten att ge bort till det nygifta paret är inte alltid en lätt uppgift. Om det dessutom inte är några du känner så väl behöver du förstås inte lägga en stor summa på presenten. Här är 9 uppskattade bröllopspresenter för under 500 kr.

Alla produkter i denna artikel är utvalda av Bröllopstorgets redaktion, och länkas till återförsäljarna. Vissa länkas genom tjänsten Apprl. 

6

Något med gravering

Presenten blir så mycket mer personlig med en gravering. En vas, champagneglas eller kanske en skål med brudparets namn och datum kommer garanterat uppskattas. Vasen på bilden är från Orrefors och finns att köpa här

8

En upplevelse

Chokladprovning är ett säkert kort, eller varför inte afternoon tea? Här finns upplevelser i alla prisklasser och för alla intressen.

9

En fototavla

Gör ett collage med massa bilder på brudparet för att hylla deras kärlek. Det är både personligt och visar att du lagt tid på presenten. 

4

Choklad med text eller bild

Ge bort en ask choklad med ett meddelande till brudparet! Choklad är gott och ett meddelande i choklad ger en extra twist. Det kan inte bli fel här. Finns att beställa här.

2

Nyckelhängare för par

Om du vill ge en rolig pryl är denna nyckelhängare ett bra förslag. Finns att köpa här.

7

Påslakanset

Påslakan är alltid en uppskattad present, nu när paret är gifta måste de ju sova snyggt och matchande. Finns till exempel att köpa här.

1

Fina doftljus som sprakar

Woodwick har lyxiga doftljus med sprakande låga. De kostar lite mer än vanliga ljus så de är perfekta att ge bort i present. Här kan du spana in massa olika varianter.

3

Vinflaska i vinpussel

Det går förstås bra att ge bort en flaska vin som den är, men det blir genast en mer genomtänkt present om du placerar flaskan i ett vinpussel. Paret måste då lösa pusslet innan de kan öppna flaskan. Finns att köpa här.

5

Sällskapsspel

Brukar du och Mr & Mrs ha spelkvällar ihop? Eller du kanske bara råkar veta att de gillar sällskapsspel? Ja, då är det förstås en perfekt bröllopspresent. Här finns det massa populära spel.