Du är här Startsida / Inspiration

Annons

Wedding

Konstigaste och roligaste kommentarerna inför bröllopet – enligt läsarna

Att planera bröllop tar tid, och ofta hinner man höra en del lustiga saker från folk i ens närhet. Kanske är det en familjemedlem som inte vill komma på ens stora dag eller så är det ett butiksbiträde som är otrevlig. Här har vi samlat Bröllopstorgets medlemmars upplevelser av konstiga och roliga kommentarer.

Wedding

Så lyckas ni med önskelistan till bröllopet

En önskelista underlättar för både brudpar och gäster. Det bästa är om önskelistan har en avbockningsfunktion, så att man inte får fyra brödrostar. Här har vi listat Bröllopstorgets bästa tips för hur ni lyckas med önskelistan.

Brudskor

20 saker brudpar ska göra innan bröllopet

Att det är mycket att planera inför ett bröllop vet ni redan. Mitt i allt kan vara lätt att glömma detaljerna – och sig själv. Här är en lista på saker ni bör unna er veckan innan och sådant som kan och bör planeras i förväg.

Foto Brollop

Marielle skapar hashtag till bröllop – som jobb

Bröllopsbranschen växer stadigt. Det senaste tillskottet – företag som skräddarsyr fyndiga och unika hashtaggar till bröllopspar.

Vigselring

Ska du välja vigselring? Det här måste du tänka på

Stundande bröllop eller förlovning, då är det dags att välja ringar. Men vad bör man tänka på för att göra ett klokt köp som varar livet ut?

Marmor på bröllopet

Marmor har varit en stark trend i några år nu, och vi förstår varför den fortfarande håller i sig. Marmor är både klassiskt, elegant och modernt på samma gång. Eftersom det har dykt upp så många budgetalternativ behöver du inte ens använda dig av riktig marmor för att få till den rätta känslan – så […]

Dåliga Relationsvanor Ni Måste Sluta Med Innan Ni Gifter Er

Ska ni gifta er? Då måste ni sluta med det här

När man varit i ett förhållande ett tag är det lätt att man utvecklar dåliga vanor som tyvärr riskerar att förstöra kärleken mellan er om det går för långt. Därför är det nödvändigt att göra sig av med dessa innan man ingår ett livslångt äktenskap. Här listar vi några av de vanligaste dåliga vanorna.  

Wedding Dance

Bruden och pappan överraskar alla med sin dans

Gästerna förväntar sig en traditionell vals, men bruden och hennes far väljer en minst sagt mer fartfylld dans. 

Honey Moon

Ska du på bröllopsresa? Så är världens väder månad för månad

Här finns tips på resmål som passar bröllopsresan månad för månad hela året.

Annons