• Mimmis
    Äldre 7 Sep 10:35
    22227 visningar
    15 svar
    15
    22227

    Tips på romantisk weekend?

    Hej alla!

    Jag har planer på att överraska min blivande med en romantisk weekend nu under hösten. Är det någon vänlig själ som har något bra tips? Jag bor i Skåne men är inte oflexibel, men det får samtidigt inte kosta en himla massa pengar.

    Snälla någon, har ni något bra tips att ge mig så blir jag JÄTTEGLAD!

    Kramar Mimmis

  • Svar på tråden Tips på romantisk weekend?
  • zera
    Äldre 7 Sep 10:43
    #0

    vad får det kosta?
    på Gotland finns det ett litet hotell som heter Villa Älskog...en kärleksweekend som de kallar det kostar runt 3.500:- med helpension, vill man åka limousine från/till färjan kostar hela paketet 4200:-...

    www.villa-alskog.se/

  • A-K78
    Äldre 7 Sep 10:53
    #0

    Hedmans pensionat utanför Böste läge är jättemysigt! Gillar man god mat är detta toppen, de har en krog med mycket hög kvalitet.

    Köpenhamn kanske? Kolla på aok.dk för tips på hotell etc.

    Marina Plaza i Hbg har många "romantisk weekend"-erbjudanden.

  • Malin7­5
    Äldre 7 Sep 10:59
    #0

    Jag har ett supermysigt tips... som dessutom ligger i Skåne!!
    Visserligen "bara" ett Bed and Breakfast men väldigt mysigt sådant. Finns 6 rum alla olika inredda. Tar man på kvällen en promenad ca 300 m bara kommer man till byns värdshus som har suuuperfin mat (kanske inte superbillig, men väl värd pengarna). Jag och min M2B förlovad oss där och hade varit där en gång tidigare och trivdes jättebra. Värdparet är jättegulliga. Kostar 690:-/dubbelrum.
    Gå gärna in på www.osterlen.com/sodergarda-ostra för att kolla mer. Berätta gärna om ni åkte dit. Kul att höra om fler gillar stället. Lycka till med valet!

  • Missen­2004
    Äldre 7 Sep 13:44
    #0

    En romantisk weekend till Stockholm kanske? Har gjort en liten prislista:

    Flyg: Från 195kr/person
    Weekend-paket på någon ut av herrgårdarna/slotten i Stockholm från 1390kr/person.
    Transport till och från flygplatsen med limousine från: 900kr/timme

    Annars kan du ju alltid hålla utkik efter billiga weekends till utlandet. Ibland har jag faktiskt funderat på en weekend resa till London - flyget kostar nästan ingenting och man hittar väldigt mysiga Bed&Breakfeast för billig peng. Räknade en gång att en weekend med flyg,transport,B&B,teaterbiljetter och all mat skulle gå på ca 1500kr/pers.

  • Mimmis
    Äldre 7 Sep 15:55
    #0

    Tack snälla snälla ni för superbra tips! Ska kolla upp de olika förslagen och se vad som känns bäst!

    Tusen tack!

  • K.C
    Äldre 7 Sep 16:03
    #0

    MISSEN: Var tänkte du bo då? Jag har absolut inte lyckats hitta så billigt boende... Har du tips?

  • Cinder­ellan
    Äldre 7 Sep 16:15
    #0

    Jag och numera min man brukar åka till ett säkert kort som det heter på romantisk weekend.Det brukar bli köpenhamn!
    Vi bor också i skåne och det är himla bekvämt att bara hoppa på tåget efter att ha packat en väska med nya underkläder :o)
    checka in på ett mysigt hotell, ta en drink och äta en romantisk middag ute på stan. Sedan gå genom stan som är så levande hela natten. Lägga sig i rena lakan och äta frukost på hotellet för att sedan göra precis vad man känner för hela dagen. Vi bokar alltid 2 nätter för att riktigt hinna koppla av och njuta!Såå är Köpenhamn en härlig stad att bara spatsera i, shoppa i, roa sig i, eller bara ta de lugnt.

  • ISLA
    Äldre 7 Sep 16:18
    #0

    Cinderellan:
    Har du något bra tips på något mysigt hotell i Köpenhamn.

  • A-K78
    Äldre 7 Sep 16:32
    #0

    ISLA:
    Phoenix (nära operan och Nyhavn) är ett ganska "klassiskt" hotell. Inget specialmysigt, men väldigt fräscht och trevlig personal. Dessutom har resturangen jättegod mat (dom har ofta erbjudanden på övernattningspaket inkl. middag) och närheten till de små mysiga pubarna i Nyhavn efter det.

  • Tolin
    Äldre 7 Sep 16:41
    #0

    Vi bodde på The Square vid Rådhusplatsen senast. Helt nybyggt och jättefräscht:
    www.thesquare.dk/

    Har även bott på: First Hotel Vesterbro
    www3.aok.dk/E/V/CPHDK/0006/15/21/
    Ungefär samma standard, superb frukost.

  • Cinder­ellan
    Äldre 8 Sep 09:54
    #0

    ISLA: Ett tips är att hoppa in på Danmarksspecialisten på internet och titta på de olika hotellen och få priser.Där kan du även få paketresa med middag och tåg och få allt hemskickat med inbet.kort så är allt fixat före resan.
    Annars ringer man själv och bokar eller online bokar på ett hotell och betalar när man åker...Det finns så många hotell,helt efter vilken smak du har,men det är mysigt att bo på hotell i Nyhamn på våren/sommaren vid hamnen då solen skiner och alla fikabord är ute och hotell vid Hovedbanegarden på hösten/vintern för att ha nära till centrum och hem när man är frusen på kvällen*ler*
    Jag satt själv och blev så himla sugen nu, så det är väl dags att boka inför decembertrippen, det finns inget mysigare än julskyltningen i köpenhamn och jul på tivoli med skridskoåkning...

  • Cinder­ellan
    Äldre 8 Sep 10:01
    #0

    Jo, de har ett erbjudande just nu på Danmarksspecialisten med weekend på hotell centrum + frukost och helkväll på Wallmanssalonger med 4-rättersmeny show och dans från 18.30 till kl.05 på morgonen och tåg t/r 1595:-/pers.Kanske kunde va nåt?

  • ISLA
    Äldre 8 Sep 15:19
    #0

    Cinderellan:
    Det låter ju jättebra. Wallman e ju aldrig fel. Men tåg t/r skrev du, men från var?

  • carro0­3
    Äldre 8 Sep 15:30
    #0

    Kalmar är en liten men mysig stad. Se till och vara där när slottet är öppet. De gjorde inte vi och det var stängt den helgen. Typiskt. Annars vet jag att det är mysigt där!

  • Äldre 21 Jul 21:50
    #15

    Jag och min sambo hade en romantisk weekend i Skåne på The Lodge. Superfint ställe som ligger på Romeleåsen utanför Lund. Boka deras weekend paket med Spa. The Lodge är ganska litet som gör det mysigt och unikt på ett speciellt sätt.

Svar på tråden Tips på romantisk weekend?