• AlphaAlien

    Billigare att laga själv?

    Jag har hela tiden förmodat att det blir billigast att laga all mat själv men jag börjar undra om jag har fel. Hur tänker ni? Självklart beror det på vem som annars lagar maten och vad man vill bjuda på men jag tänker mer generellt. Det borde väl ändå bli billigast att göra det själv? Vi kommer att bjuda ca 80 gäster.

  • Svar på tråden Billigare att laga själv?
  • Lenblo

    Klart det går att göra själv, men även enkla saker tar mycket tid när det är till 80 pers. Se till att det går bra att frysa!

  • Juni 2012

    Själva tilllagandet blir ju gratis om du gör det själv, men råvarorna kan bli dyrare i inköp om du köper dem själv på valfri mataffär istället för att en cateringfirma köper via t.ex. MartinServera. 


    Plus att det är ett stort jobb att laga till så många om man har ett vanligt hemmakök att vara i, det ska bli nerkylt snabbt för att undvika bakterietillväxt, m.m.

Svar på tråden Billigare att laga själv?