• Äldre 19 Sep 08:41
    11094 visningar
    3 svar
    3
    11094

    Håruppsättning och makeup Göteborg??

    Hej!!
    Vi ska gifta oss i augusti 2019 och jag har börjat leta efter någon som kan göra håruppsättning och makeup för mig och mina tärnor på den stora dagen. Tycker det är helt galet att de flesta ställen verkar vilja ha 4-5000 kr för en bruduppsättning! Så jag tänkte höra om någon här har tips på bra ställe som gör håruppsättning och makeup billigt eller person som kan komma hem till mig och göra det på dagen vore ju ännu bättre. Alla tips mottages tacksamt Skrattande

  • Svar på tråden Håruppsättning och makeup Göteborg??
  • Äldre 20 Sep 20:02
    #1

    Kolla in elinhang.com, fantastiskt duktig!! Bor i Göteborg och gör både hår och make up, reser även runt för bröllop ????????

  • Äldre 27 Sep 19:13
    #2

    Dock är hon Elin hang också dyr. Priserna blir tyvärr 4-5 ggr dyrare så fort man säger brud eller bröllop. Gör en sökning på bokadirekt.se Där hittar du mänskliga priser.

  • Äldre 30 Sep 11:47
    #3

    Hej, 
    Jag jobbar med Suavoo som är specialiserade på hår, makeup och naglar och gör årligen en mängd bröllop i både Sverige och Los Angeles. Du kan kika in på vår hemsida: www.suavoo.com eller på vår instagram: www.instagram.com/suavoo/ 

    Vi har fantastiska makeupartister och hårstylister! Maila oss på hello@suavoo.com så hjälper vi dig att hitta den perfekta stylisten för just dig:).  

    Bästa,
    Simona 


Svar på tråden Håruppsättning och makeup Göteborg??