• Äldre 20 Jul 11:05
    21240 visningar
    4 svar
    4
    21240

    Hur dukar vi borden när vi tänkt bjuda på buffé?

    Hej,

    Vi planerar bröllop inför nästa sommar och har nu kommit till funderingen kring hur vi ska duka borden. Det kommer bjudas på buffé för ca 70 gäster.

    Dukar vi med tallrikarna på borden eller vid buffén?
    Vi är lite oense om det Glad

    Tips trix och bilder mottages gärna

  • Svar på tråden Hur dukar vi borden när vi tänkt bjuda på buffé?
  • Äldre 20 Jul 20:27
    #1

    Tänk er för så att ni inte gör era gäster magsjuka pga buffématen.

    Gifter man sig i slutet på juli-början på augusti så bör man INTE ha buffé pga RÖTMÅNADEN!

  • Äldre 20 Jul 20:36
    #2

    har vart på flera bröllop med buffé under sommaren (juni-augusti) och aldrig blivit sjuk eller hört att någon har blivit sjuk
    det handlar om hur man förvarar mat, så är det kall buffé så är kylplattor ett MÅSTE, och varmhållningsfunktion ett lika stort måste för varm mat.

  • Ankan
    Äldre 21 Jul 07:32
    #3

    Vi kommer att ha buffé (gifter oss 6 augusti) och vi kommer att duka med tallrikarna på borden. Tänker dock ställa fram mindre tallrikar för sallad direkt vid bufféet, tror det är smidigast så. Tycker dukningen ser helt enkelt trevligare ut om tallrikarna står på borden. Även en kompis som gifte sig i maj gjorde så. Man tar sin tallrik och går med den till maten, inga problem.
    Förvara maten kyld (om det är kall mat) tills den ställs fram och använd gärna kylplattor, så behöver du inte oroa dig för någon magsjuka heller.

  • Äldre 6 Feb 22:02
    #4

    Unika Bord är ett företag som hyr ut vintageporslin till högtider och fester! Titta in på www.unikabord.se Det gör hela festen till väldigt speciell och UNIK.


Svar på tråden Hur dukar vi borden när vi tänkt bjuda på buffé?