• Äldre 24 Mar 11:21
    3490 visningar
    6 svar
    6
    3490

    Juli 2015 - bröllopschock!

    Nyförlovad sedan några veckor tillbaka och jag som ÄLSKAR att planera trodde ju att det här skulle bli hur kul som helst. Och visst är allt kul, när man börjar titta på det... Men sen! Då ska man ta ett beslut också..! Och ju mer man kollar desto fler alternativ dyker upp. Gaaaahh...

    Vi vill gifta oss i juli 2015, så det är ju fortfarande gott om tid. Men man känner ju att det börjar bli läge att bestämma sig för en lokal osv, om vi vill få det datumet vi har tänkt. Om vi nu ska ha en lokal? Eller ska vi vara utomhus? Och ska det bli kyrklig eller borgerlig vigsel?

    Som om det inte vore nog har nu också dumma jag slängt ett öga på save-the-date-kort. Kul, tänkte jag först. Tills jag insåg att det fanns MASSOR att välja på! Beslut är varken min eller min fästmans starka sida... Hur ska detta gå?

    Någon som känner igen sig? 

  • Svar på tråden Juli 2015 - bröllopschock!
  • Äldre 24 Mar 11:25
    #1

    ja oja. jag har planerat sen 2011.. :P och det har hunnit ändras ofta. :P från vinterbröllop till sommar och sen höst, från kottar till placeringskortshållare, till små vedstubbar, inbjudningarna har hunnit ändras ett ex antal ggr. 

    nu är  jag med i en tävling där man kan välja vad man vill, och då har jag önskat att jag och min karl får fara till japan. och då har jag pratat med karln och vi har kommit fram till att OOOOOOOOOOOOOOM vi vinner (vilket är osannolikt med tanke på vår tur) så gifter vi oss i tokyo när vi ändå är där, och så kör vi en välsignelse och fest sen när vi kommer hem. :P

    så tro mig, det kommer hinna ändras ett x antal ggr till innan ni bestämt er :P 

  • Äldre 24 Mar 11:36
    #2

    Jo så är det ju med allt, man ändrar sig hela tiden... Kan nämna att detta är mitt 2:a bröllop. Gifte mig 2008, lite småskaligt och privat. Så nu tänker man ju "gör om, gör rätt"

    Hur kommer det sig att ni planerat så länge? Har ni något datum i sikte nu..? :) 

  • Äldre 24 Mar 11:43
    #3
    Camilllla skrev 2014-03-24 11:36:26 följande:

    Jo så är det ju med allt, man ändrar sig hela tiden... Kan nämna att detta är mitt 2:a bröllop. Gifte mig 2008, lite småskaligt och privat. Så nu tänker man ju "gör om, gör rätt"

    Hur kommer det sig att ni planerat så länge? Har ni något datum i sikte nu..? :) 


    ja jag frågade om giftemål då (vi har varit förlovade sen 2009) men han ville inte riktigt. så då gatt ja ju argumentera lite varför man bör gifta sig :P så då tyckta han att ok. då sa vi typ 2013, men så ändrades det till 2014. men sen ville han inte igen... då gatt vi sätta oss ner och prata ordentligt. och det var så att han kände att det inte spelade någon roll om han var gift eller inte, så då sa vi 2015. :P 

    sen så tror jag han tycker det är lite jobbigt att man måste lägga ut så mycket pengar på något sånt här (vi har en budget på ca 40 000 just nu, men helst vill vi under 30 000) men nu har vi ett datum. sen får vi ju se om jag vinner tävlingen eller inte, för då måste vi ju besluta när vi ska gifta oss i japan. men tror att festen blir samma datum som nu. (5 sept) 
  • Himla
    Äldre 3 Apr 18:18
    #4

    Ja det här med bröllop är...intressant....Diskussionerna går fram och tillbaka här hemma. Mannen bokade kyrka dagen efter frieriet, nu pratar han om att vi ska rymma till Italien o gifta oss där.....

  • Äldre 10 Aug 10:31
    #5

    Vilket datum blir det i Juli? Har ni kommit längre fram i planerna? Såg att inlägget var från i mars...
    Vi gifter oss också i Juli.

  • Himla
    Äldre 11 Aug 21:57
    #6

    För oss är det 27e som gäller...

Svar på tråden Juli 2015 - bröllopschock!