• Äldre 26 Dec 16:14
    2371 visningar
    3 svar
    3
    2371

    Delad bröllopsresa - Mexio stränder & Bila i USA

    Hej alla,
    Jag undrar om någon har erfarenhet efter den splittad bröllopsresa? Dvs om ni haft 1-2 veckor i solen med lugn o ro och sedan 1-2 veckor med fart o fläkt?
    Vi har funderat på att ta 1-1,5 v i Mexico för sol o bad o lugn, för att sedan fortsätta längs USA kust och bila runt.

    Någon som har tips eller gjort något liknande?

  • Svar på tråden Delad bröllopsresa - Mexio stränder & Bila i USA
  • Äldre 29 Dec 16:45
    #1

    Vad härligt det låter! Vi har inte vart på vårt bröllopsresa än man har bokat en "mixad" resa i april - vi flyger till New Orleans och ska kryssa i västra karibien i en vecka och sedan har vi två veckor i New Orleans då vi även kommer att ta en liten mini-roadtrip till Florida. Gillar blandningen av kryssning med sol, bad och exotiska stränder och sedan lite puls och stadsliv i New Orleans mm. Det passar oss bra då vi egentligen är stadsmännsikar, men jag känner öven att det skulle vara himla skönt att  sitta och sippa cocktails på en härlig strand med:)

    När ska ni åka?

  • Äldre 29 Dec 16:49
    #2

    Åh låter trevligt!
    Vart har ni bokat detta?

  • Äldre 29 Dec 16:55
    #3

    Ja, ska bli himla härligt!

    Vi har bokat allt separat, så kryssning genom Royal Caribbean och sedan bara flyg t o r New Orleans, och hotell i New Orleans har vi bokat på nätet. Vi kommer att hyra en bil där och sedan ta några dagar då vi kör till Florida och tillbaks, med några stopp på vägen (tar tydligen inte mer än 4 timmar fr N.O till Florida-gränsen och man kör genom tre stater).

Svar på tråden Delad bröllopsresa - Mexio stränder & Bila i USA