• LuddeC­aro
    Äldre 15 Jun 07:16
    4682 visningar
    15 svar
    15
    4682

    5 dagar kvar till dagen D!

    Så nära nu... Gifter oss på midsommarafton i Oscar Fredrikskyrkan i Göteborg. Kollar alla väderappar fem ggr om dagen för att försöka lista ut hur vädret ska bli... Kan ju inte göra något åt det men hoppas verkligen på uppehåll. Festen ska vi hålla på Kapellet i nya varvet. Vi har fransk kock som håller i trådarna och som tillsammans med våra två kock-kompisar ska börja laga maten på måndag . Mycket planering och många engagerade familjemedlemmar... Började planera för ett år sedan och då kändes det så långt borta. Gifter ni er snart? Är ni nervösa? Caro

  • Svar på tråden 5 dagar kvar till dagen D!
  • stormh­elen
    Äldre 15 Jun 09:17
    #1

    Åååå, så härligt att det börjar närma sig på allvar för er. =D Måste kännas så härligt (men samtidigt kanske lite pirrigt?).


    Har ni en del kvar som ni måste fixsa innan den stora dagen, eller är det mesta redan ordnat?


     


    Haha, jag skulle ng också hålla på att kolla vädret 711 ggr/ dag för att försöka lista ut hur vädret blir just den dage. ^^ et rär ju klart att man vill ha fint väder den dagen som man gifter sig på. Men tyvärr så är det som du säger, det är något som man inte kan kontrollera.  Jag håller tummarna för att ni ska få jätte fint väder.


     


    För oss var det igår exakt 3 månader kvar innan vi gifter oss. Börjar redan nu bli lite härligt pirrig i magen när jag tänker på den faktiska dagen.


    Den här veckan har vi fastställt menyn och jag har haft möte med floristen, och bestämt hur brudbuketten ska se ut. =) Efter midsommar ska vi smaka av en massa tårtår för att bestämma vilken vi vill ha.

  • Miss JH
    Äldre 15 Jun 09:52
    #2

    Åh vad härligt att ha det så nära nu. För oss är det 14 dagar kvar. Vi gifter oss den 29 juni. Jag känner att det nästan känns lite overkligt nu när det är så nära . Sambon friade på julafton så vi har haft 6 månader på oss att planera. Och jag säger som du, det kändes såååå långt borta då och nu är det snart dags!

  • LuddeC­aro
    Äldre 16 Jun 07:32
    #3

    Ja... Visst är det härligt, och overkligt!!! Bara en sån sak som att byta namn , känns underligt.... Men killen fick mitt flicknamn intatuerat på bröstet på sin svensexa. 'baksmällan' släng dig i väggen liksom . Är faktiskt nojig över det här med vädret... Så tråkigt om det regnar. Hoppas hoppas hoppas

  • Miss JH
    Äldre 16 Jun 10:30
    #4

    Hahaha, ja det blir ju ett minne för livet för din sambo . Jag tycker oxå det känns lite skumt att byta namn, men samtidigt kul . Ska bara vänja sej vid att presentera sej med rätt efternamn sen . Ja vädret är en stor skräck för mej med, då vi har vigseln utomhus och festen i partytält. Var ska ni vara?

  • LuddeC­aro
    Äldre 16 Jun 13:31
    #5
    vi gifter oss i gbg i oscar fredriksskyrkan och sen i en trävilla (restaurang) vid nya varvet som heter kapellet.. Grejen är att vi blir 120 och det är rätt litet inuti så det hade varit grymt om folk hade kunnat vara ute. Vart ska ni vara? Göteborg? Blivande fru hallgren
  • Miss JH
    Äldre 16 Jun 16:08
    #6

    Vi gifter oss i Åhus, Kristianstad. Vi har stuga nere vid havet, 3 stugor på en jättetomt. Så där ska vi vara. Vi blir bara 50 stycken så vi blir inte så många. Men vi är som sagt ute hela dagen . Men just nu ser vädret okej ut för den 29. 21 grader och en liten skur på hela dagen. Har ni allt klart nu?

  • LuddeC­aro
    Äldre 18 Jun 07:20
    #7

    Nja, inte riktigt. Det är så många i familj/ vänner som engagerar sig... Vet inte hur jag ska tacka våra två vänner som tillsammans m franske kocken kommer att laga mat. Tre dar. Tar gärna emot tips! Igår kväll band jag nästan alla festprogram o askar m drageer i. O kollade väderappar förstås

  • Annamo­lly
    Äldre 18 Jun 07:59
    #8

    Med idag inraknat har vi fyra dagar kvar!!! (Och tre dagar till den borgerliga ceremonin. Vi ska gora en sadan ocksa, for att forsakra oss om att det blir lagligt bade i Sverige och i England dar vi bor). Det borjar kannas riktigt pirrigt nu! Egentligen kanns det som att vi bara vantar pa att bli gifta men jag ska forsoka njuta av tiden innan och sjalva brollopet sa mycket som mojligt. Vi gifter oss pa den grekiska on Samos. Folk borjar droppa in. Tva vanner kom igar, och idag kommer mina foraldrar och syster hit, plus tva kompisar till, men vi har massor att gora sa det ar knappt jag hinner traffa dem!


    2013.06.22 Samos, Grekland
  • LuddeC­aro
    Äldre 19 Jun 04:54
    #9

    Åh vad härligt! Förstår att du är pirrig... Jag också : Uppe sen 03.00. Sista jobbdagen idag och imorgon blir det full planering och mottagning av släkt och vänner som kommer långväga ifrån

  • Miss JH
    Äldre 19 Jun 06:36
    #10

    Åh vad spännande, ni är ju sååå nära nu. Själv har vi 10 dagar kvar. Igår köpte vi partytält 10*6 meter. Sen detaljplanerade vi bröllopet. Ikväll kommer han som ska spela och sjunga på vår vigsel. Och jag ska sjunga en låt själv tillsammans med min tärna med på vigseln. Så den ska också tränas in. Imorgon blir det lite shopping av några småsaker som är kvar.

  • Miss JH
    Äldre 23 Jun 12:56
    #11

    Hur gick det för er??

  • Madick­en
    Äldre 23 Jun 13:00
    #12
    Miss JH skrev 2013-06-19 06:36:22 följande:
    Åh vad spännande, ni är ju sååå nära nu. Själv har vi 10 dagar kvar. Igår köpte vi partytält 10*6 meter. Sen detaljplanerade vi bröllopet. Ikväll kommer han som ska spela och sjunga på vår vigsel. Och jag ska sjunga en låt själv tillsammans med min tärna med på vigseln. Så den ska också tränas in. Imorgon blir det lite shopping av några småsaker som är kvar.
    Hej! Får jag fråga hur många ni blir i det tältet, 10*6 meter?
  • Miss JH
    Äldre 23 Jun 14:23
    #13

    Vi blir 51 personer i det tältet. Funderar ni på tält?

  • Madick­en
    Äldre 23 Jun 15:17
    #14
    Miss JH skrev 2013-06-23 14:23:00 följande:
    Vi blir 51 personer i det tältet. Funderar ni på tält?
    Aha! Ska ni ha långbord eller runda bord?
    Ja vi ska också ha ett tält! Vart köpte du ditt? Jag hittar bara mindre
  • Miss JH
    Äldre 23 Jun 18:10
    #15

    Vi kommer duka i ett E. Vi köpte det på Harald Nyborg.

Svar på tråden 5 dagar kvar till dagen D!