• amerik­a
    Äldre 16 Mar 17:30
    31211 visningar
    82 svar
    82
    31211

    Hur gör ni med era naglar?

    Konstig fråga kanske, men jag blir bara så nyfiken....

    Jag själv har under alla år inte brytt mig nämnvärt om mina naglar, aldrig målat dem, bitit på både dem och nagelbanden och i stort sett skämts för mina fula fingrar.

    Men sedan ett par år tillbaka, så har jag börjat att måla mina naglar i alla möjliga olika färger och jag blir allt djärvare Tungan uteDet är så roligt med olika färger, att färgmatcha till kläder osv. Och naglarna bir ju oxå starkare av lack så de går inte sönder som de alltid gjort förut. Dessutom har jag slutat att bita på mina fingrar eftersom jag inte vill förstöra dem när jag har så fina naglar Glad

    Jag har redan börjat fundera på hur mina naglar ska se ut på bröllopet, jag tror det blir nåt i färgtemat och med nån stämpel, får väl öva några ggr innan så det blir bra!

    Hur gör ni m era naglar? Går på manikyr innan bröllopet? Lösnaglar? Färg eller fransk manikyr? Gör det själv eller hos nagelartist?

  • Svar på tråden Hur gör ni med era naglar?
  • Äldre 14 Aug 06:16
    #21

    Jag kommer nog köra på akryl, för det verkar mer hållbart  och jag jobbar inom städbranschen och mina naglar har klarat av det jättebra  
     

  • kärlek­ensbru­dpar
    Äldre 14 Aug 08:33
    #22

    Jag gjorde manikyr och det är jag enormt glad för :) blir så fint att ha fina naglar när man har ringen på sig och håller i buketten :)

  • kärlek­ensbru­dpar
    Äldre 14 Aug 08:35
    #23

    Hon jag var hos gjorde på mina egna naglar fick inga lösnaglar det såg jätte fräscht ut :)

  • kärlek­ensbru­dpar
    Äldre 14 Aug 08:39
    #24

    Hon filade ner dom och satte nån gelé man fick ha naglarna i lampor, filade igen och sen satte hon lack och det höll jätte länge och var så fint :) hälften av pengarna gick till välgörenhet :)

  • kärlek­ensbru­dpar
    Äldre 14 Aug 08:41
    #25

    Man kände sig riktigt ompysslad men gjorde lite ont när man hade naglarna i lamporna...

  • kärlek­ensbru­dpar
    Äldre 14 Aug 08:58
    #26

    Fransk manikyr försöker lägga upp en bild kommer säkert inte gå :/

  • kärlek­ensbru­dpar
    Äldre 14 Aug 08:59
    #27

    Som jag trodde men dom finns iaf på fotografens bilder på min sida om nån vill se iaf :)

  • amerik­a
    Äldre 14 Aug 16:33
    #28

    Verkar som att fransk manikyr är vanligast?

    Men jag gillar ju dina naglar JIEB - kul med nåt annat! Jag håller på och grejar med stämplingen och det är tusan inte lätt att få alla naglar likadana. Det måste jag öva på många ggr om jag vill ha det till bröllopet, annars kommer jag reta mig på dem hela dagen!

    Fler som har haft/ska ha naglar med färg? 

  • Johann­aEmili­a
    Äldre 14 Aug 17:07
    #29

    Hann inte låta naglarna växa ut till bröllopet så jag jag lätgöra gelénaglar dagen innan. Valde fransk manikyr eftersom det kändes mest klassiskt. Kändes inte som rätt dag att experimentera med färg utan ville ha något jag är nöjd med också om flera år. Bad ho som gjorde naglarna att göra naglarna ganska korta och fila dem lätt runda så det skulle se så naturligt ut som möjligt. Blev väldigt nöjd och som bonus hade jag fina naglar en hel månad efter bröllopet.



     

  • Äldre 14 Aug 17:45
    #30

    gjorde akrylnaglar med rosa glitter på tippen. de matchade klänning och bukett jättebra.

Svar på tråden Hur gör ni med era naglar?