• ellene­dward
    Äldre 22 Feb 15:23
    1728 visningar
    3 svar
    3
    1728

    Hjälp oss hitta plats i Stockholm med omnejd

    Vi behöver hjälp. Vi har en ganska tydlig bild av hur vi vill att vårt bröllop ska vara men vet inte VART! Vi tänker oss sommaren 2014 och vill börja åka runt och kolla nu snart. Har letat lite själva ett bra tag nu... hoppas att ni kan hjälpa oss! 

    Såhär tänker vi oss:
    Inte kyrka utan en lokal med plats för ca 100 - 150 personer. Vi vill ha buffé så det måste finnas ett bra kök, kan vara separat matsal.  Vi vill laga maten själva. Sen behövs ett dansgolv, gärna med en liten scen då vi vill ha dans med liveband. Vi vill att det i direkt anslutning till lokalen finns sovplatser till alla gästerna. (alltså ingen bilresa bort) Det får gärna vara en fin omgivning utan störande trafik, och en dröm är vid vatten så att själva vigseln kan vara där vid fint väder. Men det är inget krav. Vi vill att lokalen har charm och är fin/möjlig att göra fin. Det ska helst inte vara mer än en timmes bilresa från Stockholm.  Och vi ska kunna äta brunch dagen efter tillsammans i lugn och ro innan gästerna åker hem. 

    Standard på lokalen/sovplatserna behöver inte vara lyx alls! Kursgårdar, scoutgårdar mm allt är bra bara det känns trevligt. Och det ska helst inte vara fasligt dyrt.

    Vet du nått som passar in på detta? 


    lokal, hjälp
  • Svar på tråden Hjälp oss hitta plats i Stockholm med omnejd
  • Äldre 22 Feb 16:49
    #1

    Önskar att jag visste nått... Letar efter nått likande!

  • fyfabi­an
    Äldre 28 Feb 15:21
    #2

    Har ni kollat på www.bokalokal.se?

  • ellene­dward
    Äldre 16 Jul 23:46
    #3

    Ja, det har jag... tänkte att någon här kunde hjälpa... svårt detta!
     

Svar på tråden Hjälp oss hitta plats i Stockholm med omnejd