• Stike
    Äldre 12 Apr 21:42
    65468 visningar
    162 svar
    162
    65468

    Var reser/reste ni på bröllopsresa?

    Berätta om var ni ska resa eller hur det var och var ni var på resa! Fästmannen drömmer om 2 veckor i Maldiverna, men vi vill gifta oss på sommaren och åka på resa dagen efter bröllopet! Jag tror inte man kan åka på sommaren, eller?

  • Svar på tråden Var reser/reste ni på bröllopsresa?
  • Äldre 12 Apr 21:44
    #1

    En månad i Thailand, Hotel Cape Sienna. Mycket trevligt med jacuzzi på balkongen :D och inga barn!!!!

  • paet
    Äldre 12 Apr 21:50
    #2

    Har inte riktigt bestämt oss ännu. Men åker vi på vintern så blir det antingen Thailand, Indonesien eller Filippinerna(Boracay). Åker vi på sommaren så åker vi till Malaysias östkust(som då har högsäsong) till öarna Perhentian Islands, Redang Island och Lang Tengah. Och vi kommer att ha vår son med oss i med att han är så liten ännu såklart. Har rest mkt tidigare runt om i olika länder i asien och älskar det Skulle också vilja se Maldiverna! Men det verkar vara så dyrt och svårt med blöjor och barnmat tyvärr...

  • Äldre 12 Apr 21:57
    #3

    Visst kan man åka till Maldiverna på sommaren också :) Vi reste i slutet på maj, visst regnade det lite nu som då men det var ofta bara korta skurar o rätt mysiga faktiskt ;)

    niini.blogg.se/category/brollopsresan.html


  • Josefi­n521
    Äldre 12 Apr 21:59
    #4

    Min man ville ha upplevelser och jag sol, bad och lyx så det blev en kombo. Första veckan i Cabo (Mexico) på Cabo Azul resort och dem två sista veckorna blir det roadtrip längs USAs västkust. Längtar!

  • Mariem
    Äldre 12 Apr 22:02
    #5

    Vi åker på en kortare resa direkt efter bröllopet 2 juni. Antingen blir det segling i Sthlms skärgård, eller en vecka till Medelhavet beroende på vädret här hemma. Vår riktiga bröllopsresa blir till Mauritius tre veckor i november.

  • AnnL
    Äldre 13 Apr 07:46
    #6

    Vi åker också på sommaren och vi åker till Rhodos. Finns underbara platser som lämpar sig bäst att åka till sommartid tex runt medelhavet. Sicilien har jag hört några som åkt som varit fantatsiskt, tyvärr över vår budget så det blev en svit på Rhodos med privat pool Solig

  • MrsSil­fverbl­ad2b
    Äldre 13 Apr 08:28
    #7

    Vi vill inte vara utan vår tvååriga dotter för länge men tycker samtidigt att en bröllopsresa ska vara barnfri så för oss blir det fem dagar i New York, en av våra favoritstäder. Vi gifter oss 12 maj och åker 14 maj.


    12-05-12
  • Jonkne
    Äldre 19 Apr 10:32
    #8

    Vi gifter oss oxå den 12 maj och åker den 14-21maj men till Secilien vi flyger till Trapani och planerar att bila runt lite ett par dagar för att sen njuta i San vito lo capo Glad. Barnen lämnar vi hemma med mormor.

  • Aniara­4
    Äldre 19 Apr 11:41
    #9

    Just på sommaren är det väl lite riskabelt att åka till Maldiverna, man kan ha tur men det är STOR risk för regn. Vi gjorde så att vi sköt upp bröllopsresan till november och åkte just till Maldiverna då. Det var egentligen inte heller optimalt eftersom monsunen vänder då och vädret är väldigt svårförutsägbart, och vi hade en hel del dagar med regn, men det gjorde inte så mycket. Det regnade kanske 1/3 av dagarna, var "sådär" 1/3 och var fullkomligt strålande solsken 1/3. Snorkla går ju bra även om det är lite disigt, så länge det inte regnar *gurgel*.

    Men för oss var det viktigt att komma iväg just i november, eftersom vi båda blir ganska låga av mörkret och rusket just då.

  • Äldre 20 Apr 07:52
    #10

    Vi åkte till Aruba- helt underbart!

Svar på tråden Var reser/reste ni på bröllopsresa?