• 2011br­öllop
    Äldre 11 Jul 22:56
    9109 visningar
    51 svar
    51
    9109

    Fler som gifter sig den 20 augusti - 2011 ??

    Gud vad jag är nervös nu  !!!
    Går o väntar på min möhippa som jag oso är jätte nervös för,
    igentligen inte så mycket om vad som ska hända den dagen .

    Men blir tokig av att inte veta när !!!!! 

    O inför bröllopet kan inte fatta att jag/ vi snart ska gifta mig /oss  !! DEt var ju presis typ ett år kvar känns det som !!
    Men nu är det ju snart dax !!!
    O mycket som ska fixas o ordnas , man vill ju att det ska bli perfekt !!
    Det är ju bara n gång i livet man ska göra detta !Drömmer
    Finns det fler där ute som är nervösa inför sin stora dag ???
    O ni som ska gifta er den 20 aug är ni klara med alla förberedelser ?? 

  • Svar på tråden Fler som gifter sig den 20 augusti - 2011 ??
  • snusan­68
    Äldre 31 Jul 21:54
    #21

    Nu börjar det närma sig tjejer  Glad

    Har fortfarande ej allt klart......är helt nojjig för jag vill ju att allt ska klaffa som man tänkt sig.
    Tänkte påbörja bordsplaceringen  inom dom närmaste dagarna, har fått svar från alla nu o vi blir 33 st. Kanske inte så många men jag ville ej ha ett jättestort bröllop utan ett lagom mysigt.

    Har bokat brudbuketten nu, men har inköp av mer dryck, tårtan, lite kläder till sönerna....så lite grejor har man ju kvar.
    Men så skönt när man kan bocka av sakerna en efter en.

    Måste träna på brudvalsen oxå....varken jag eller min blivande är särskilt duktiga...hehe

    Möhippa....har faktiskt ingen aning om jag kommer ut på nån. Men jag är lika glad ändå Skrattande

  • Äldre 3 Aug 07:14
    #22

    Jag och dottern som är tärna ska på hårkonsultation i morgon och på fredag ska vi till frissan och göra slingor. Samma dag ska vi också träffa vigselförrättaren och bestämma all musik tillsammans med honom och hans musikaliska barn.

    Festhäftena återstår och sen håller vi på och filar på uppdragen på festen. Lite kvar på klänningen också. Sen är det förstås all mat som ska göras förstås.


  • august­ibrud 2011
    Äldre 3 Aug 09:09
    #23

    Hej

    Gifter mis också 20/8, i Stockholm, det mesta är klart förutom vigselprogramen och träffa kantorn, handla lite till snittarna mm.
    Har inte heller haft min möhippa, men som någon sa ovan det är ju inte så många helger kvar nu så man kan ju gissa, såg dock att i helgen ska det regna massor så hoppa att det inte blir då. Men men det blir nog super bra ändå.

  • Äldre 4 Aug 23:17
    #24

    Idag var vi på konsultation för hår och make. Dottern som ska vara tärna blev vrålsnygg, 17 år. Men dottern tycker jag blev snygg också . Men jag sminkades inte, det kommer jag att göra själv sedan. I morgon blir det slingor och senare på kvällen ska vi hem till vigselförrättaren. Snart bara 2 veckor kvar!


  • Stiffi­ni
    Äldre 5 Aug 00:20
    #25

    Kul att läsa om fler som gifter sig den 20 augusti:)

    Jag gifter mig i Oslo eftersom jag bor där och min blivande man är norsk.
    Vet inte varfør men är inte ett dugg nervøs nu bara två veckor innan dagen, har dock vart ett vrak i flera månader efter att ha upptäckt två mindre attraktiva sidor hos mig själv, perfektionist och krontrollfreak.
    Har nog gått på nerverna på både mamma, brudtärnor och inte minst min kille. Ordet bridezilla har använts flitigt:/

    Men just nu känns allt bra:) Har hjälpt otroooligt mycket att läsa om hur andra känner och tänker och äntligen kunna relatera till andra och veta att man inte är själv med alla dessa tankar och orosmoment.

    Är den førsta i kompisgänget som gifter sig och den førsta i min generation i familjen. Så har verkligen fått lite råd och vägledning genom detta.

    Dom bästa råden jag fått i detta forum och som jag tror att vi alla ska komma ihåg är:

    1. Din bröllopsdag är den viktigaste i ditt liv, så njut, strunta i allt som inte går som plantagt.
    2. Ha kul och slappa av, då har dina gäster också det.
    3. Ta in varenda øgonblick, sug åt dig alla känslor och njut av ERAN fantastiska dag.
    4. Och den viktigaste før mig va: Det är eran dag, tänkt inte så mycket på alla andra:)

    Hoppas dagen blir helt underbar før er andra brudar!

  • Millan W
    Äldre 5 Aug 07:21
    #26

    Hej hej! Här kommer en till som giftet sig den 20e ;) Gifter oss borgeligt utomhus så jag hoppas på fint väder . Idag ska jag till frissan å göra en hårfärlängning. Känns som om vi har det medta under kontroll .

  • Äldre 5 Aug 08:23
    #27

    Jag hoppar in i denna tråd med då den andra verkar ha svalnat rejält! :P

    Det är rätt stressigt, jag planerar det mesta själv då min fästman jobbar så otroligt mycket. Lite tråkigt men det är så i hans yrke.  Vi flyttade 100 mil på bröllopet sådär 2 mån innan... Men nu blir det iaf vigsel på Åreskutans topp (om vädret tillåter!) Har en helt otrolig anslutning på folk trots flytten. Vi kommer ha 33 gäster (av 54 bjudna)

    Saker som är fixade för vår del:


    Min klänning, skorna och slöja Hans kläder + skor Tärnornas klänningar Marskalkars kläder Beställt vigselring Skickat in hindersprövningen   Bokat fotograf Bokat lokal       Beställt tårta Träffa prästen Bestämma meny Gå på smink- och hårkonsultation Träffa florist om buketter Boka hotellrum till fotograf Boka bröllopsnatt Se ut vigselplats Placeringskort Saker som ska göras....

    Gemensamt möte med toastmasters Lämna in ringar för gravering Boka kabinbana till gästerna Färdigställa bordsplacering Färdigställa festprogram Färdigställa vigselprogram Fixa bordsdekorationer och dukning Stämma av med fotografen Stämma av körschema
    Aaaaaaahhhhh! Har jag glömt något?!
  • Petter­kvist
    Äldre 5 Aug 09:20
    #28

    Hej tjejer! Jag gifter mig också den 20 e . Min blivande blev kidnappad för svensexa igår och har inte kommit hem än.  I går när killarna brakade in hos oss med elviskostym och öl kl åtta på morgonen, så kändes det helt plötsligt så verkligt! Shit vi ska verkligen gifta oss om snart bara två veckor...Blev superstressad. 1000 saker som inte är klara.
    Vi gifter oss borgligt på klipporna vid en strand för att sen åka hem och ha trädgårdsbröllop. Vi har bara bjudit närmsta familjen (25 pers) och håller det hemligt för övriga vänner och bekanta. 
    Misstänker att  jag kommer att  bli hippad i morrn!

  • cutean­niis
    Äldre 5 Aug 12:45
    #29

    Åhh jag blev hippad förra helgen!!

    Hely underbart, tjejerna storma in å sminka och klädde ut mej i gul leopardmönstrad tunika, cerise stråhatt och cerise ros örhängen! Med matchande grön blommiga stövlar (VARMT!!) =)

    Min sambo åkte iväg till sina föräldrar för att vara där med barnen... Där sitter hela grabbgänget på altanen och överraskar honom, han fick en blå One piece kopia dräkt, rosa foppa tofflor (som han hatar) och en Bingo Lotto mössa... Han får snällt åka på flaket i en fåtölj upp till en av killarnas hus där han blir vaxad på bröstet.. i form av ett hjärta och med mitt namn under =)

    För oss bar det ner till stan där det var Kungsbacka kalaset så jag fick en picknick i badhusparken... mitt bland alla barnaktiviteterna... Jag fick åka kaffekopparna som de snällt snurrade lite extra på..... Även kramas lite med en "utklädd" Björn som passade bra då min M2B heter just Björn =)

    Sen åkte vi vidare mot Varberg med mkt hårdrock, fniss och skratt i bilen! Jag fick en ögonbindel och hamna sen på Ästad Gård för att göra Fångarna på gården... Vi fick dock vänta en stund å sen dyker hela killgänget upp så det blev en sammanslagen möhippe/svensexa!! Helt underbart då vi har mkt gemensamma vänner och jag har väldigt många killkompisar!!

    Jag kan verkligen rekommendera Ästad gård, det var helt underbar miljö och roliga aktiviteter... Kan glatt säga att gyttjehålet var en underbar upplevelse! =)

    Sen var det middag på Ästad´s restaurang med viltgryta och ett antal lakrits shots (som jag  behövde det??)

    Det visar sig även att vi ska alla sova i ett stort militärtält på natten! =) Vi kl 2 (starkt jobbat av småbarnsförälder) somnar jag glatt med ett leende på läpparna och en aning snurrig i huvvet! ( Min M2B somna vid 12 så jag är nöjd att jag var uppe sist...)
    Vilka underbara vänner man har, rörd över att många ville dela min dag med mig!

    Hur jag mådde på morgonen var en helt annan sak.. men jösses skoj hade vi och det blev ju även ett frieri på natten utav två av våra underbara vänner <3

    Så nu är det dags att planera en till möhippe/svensexa!!! =)

    Snart dags för bröllop också!! Bara några veckor kvar... å på måndag sys klänningen in... då gäller det att hålla vikten till 20 augusti!! =)

    Hoppas ni börjar få allt klart för er stora dag!! Visst ska det bli spännande???

  • cutean­niis
    Äldre 5 Aug 12:57
    #30


    Lite dålig kvalité på bilden! ;o) Men så här fin fick jag vara =)
Svar på tråden Fler som gifter sig den 20 augusti - 2011 ??