• Davida
    Äldre 10 Nov 18:05
    3087 visningar
    7 svar
    7
    3087

    Skellefteå 2010

    Hej alla Skellefteåbrudar,nu startar jag en tråd för alla gifta,ogifta och bröllopsplanerande. Själv ska jag gifta mig i Burträsk kyrka den 13/3 2010 och har knappt ordnat med hälften som borde vara gjort, mammaledig med min son på 4 månader så man borde ju ha tid att ordna!:) Tänkte höra om någon vet en bra frisör för bruduppsättning till ett lite mer budgeterat pris? Gärna om någon har någon tryckfirma för inbjudningskort att rekommendera också?
    Tacksam för alla svar!

  • Svar på tråden Skellefteå 2010
  • Mars20­10
    Äldre 11 Nov 17:02
    #1

    Här är ännu en skellefteåbrud, skall dock gifta mig i Luleå. Men har kollat upp mycket av sakerna här i stan. Gifter mig 6 mars 2010.

    Vi använde ingen tryckfirma till korten, köpte hårda kort från panduro som vi sedan stämplade på. Skickade ut korten förra vecka.

    Frisörsalongen Karma inne i stan kan jag rekommendera, brukar klippa mig hos Bea där och hon är jätte duktig :) Tycker att de ligger bra till i pris också. Om jag skulle gifta mig i stan skulle jag anlita henne.

    Davida vad har ni fixat?

  • Davida
    Äldre 12 Nov 17:16
    #2

    Vad kul med en till vinterbröllopare=)
    Tack för tipsen om inbjudningskorten, hittade en sida som heter vistaprint.se där det fanns fina kort till jättebra priser,slutade med att jag beställde tackkorten på en gång så det är bortgjort=)
    Vi har bokat kyrka,lokal och catering. Killens kläder är fixade och jag åker till Stockholm i veckan för att prova brudklänning och vintercapén=)
    Har inte bestämt än om jag ska lägga pengar på uppsättning hos frisör eller göra extensions hos frisör och be en vän ordna uppsättningen.Har länge velat göra extensions och det kan man ju njuta av längre än själva bröllopsdagen!=)
    Hur långt har du hunnit i din planering?

  • Mars20­10
    Äldre 18 Nov 21:38
    #3

    Jo det är kul att prata med folk som är i samma situation.

    Ser att ni gifter ar helgen efter oss. hoppas att vi får fint mars väder. Vi ska gifta oss ute i en park så jag hoppas att det inte är super kallt elle snöstorm...

    Vi har bokat lokal, fotograf, frisör, smink. Så de stora grejerna är bokade tror jag. Och kläderna är köpta. Men jag har inte hittat nån vintercape intressant att få höra hur provningen gick för dig.

    Lycka till med provningen.

  • teak
    Äldre 18 Nov 21:51
    #4

    vi gifter oss 15 maj.

  • Mars20­10
    Äldre 19 Nov 07:09
    #5

    teak, vad kul att du hittat hit.

    Hur går bröllopsplanerna för dig?

  • teak
    Äldre 19 Nov 08:11
    #6

    jo det går väl ganska bra. Vi har bokat kyrka, lokal till festen. Jag har faktiskt redan köpt klänning, behövs lite fix me den. Bokat frisör och fotograf. Vi har nyligen skickat ut inbjudningarna, kanske lite tidigt men vi har flera gäster som måste boka flyg och sådant, så vi ville att de skulle få god tid på sig.

  • ElMac
    Äldre 30 Nov 09:46
    #7

    Grattis till alla er som ska gifta er under nästa år. Själv gifte jag mig 090807 och det var den underbaraste dagen :) Jag har lite saker från bröllopet som jag tänkte sälja. Klänningen och tre par skor (strl 27). Skicka ett meddelande med mail så kan jag skicka bilder :)

Svar på tråden Skellefteå 2010