• sommar­brud20­10
    Äldre 5 Feb 21:35
    2689 visningar
    18 svar
    18
    2689

    Linköping/Norrköpingsbrudar Augusti 2009

    Jag har inte hittat någon specifik tråd för vår månad i Linköping/Norrköping. Tänkte det kunde vara kul om vi kunde dela lite tips och annat.

    Jag gifter mig i Vårdsbergs kyrka 1 Augusti.
    När är det dags för er? Har ni kommit långt i planeringen?

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2009-02-06 07:26
    Vi som gifter oss i Augusti 2009:

    1:a sommarbrud2010, Vårdsbergs kyrka

    8:e

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2009-02-06 07:26
    8 augusti i Skeda kyrka

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2009-02-06 07:28
    Jaha, glöm det över haha, trodde att man kunde lägga till i texten, men det gick inte...

  • Svar på tråden Linköping/Norrköpingsbrudar Augusti 2009
  • Snäcka­nTompa
    Äldre 5 Feb 21:52
    #1

    Jösses, du ligger i. Vi ska gifta oss den 8 augusti i Skeda kyrka. Jag börjar bli helt snurrig i bollen med allt som ska bokas o fixas. Har inte kommit riktigt lika långt som du, men idag bokade jag tid hos FACE så nu blir jag sminkad iaf....men mycket återstår. Ska skicka ut inbjudningarna snart. Får väl lägga ut en bild då kanske.

  • sommar­brud20­10
    Äldre 6 Feb 07:25
    #2

    Hehe, ja vi har kommit ganska långt. Men det känns bra. Att vi har haft lite brottom är för att vi har märkt att det är många som gifter sig 1 Augusti i samma område så det mesta började bli uppbokat tidigt. Så om man vill kunna välja lite blev vi tvugna att bestämma oss. Fixa mitt hår och smink ska min tärna och min lilla syster göra. Det är inget svårt, vill ha det ganska klassiskt så inte kunde jag säga nej när lilla syrran så gärna ville, och hon är jätte duktig så jag är i trygga händer :). Har du gjort dina inbjudningskort själv?

  • Snäcka­nTompa
    Äldre 6 Feb 21:47
    #3

    Ja det är populärt. Vi har börjat tänka om nu och vill ha bröllopsfesten på Bjärka-Säby. Hade ni där? Verkar ju hur mysigt som helst. SÅ troligtvis kommer vi flytta vårt bröllop till någon av de tider som de hade ledigt, blir nog i september istället. Så smidigt när gästerna kan sova över o man kan ta med eget dricka. Japp jag gör inbjudningarna själv. Har som tur är en snäll kompis som hjälper mig med allt pyssel. Men det är roligt.

  • sommar­brud20­10
    Äldre 6 Feb 22:00
    #4

    Vi har inte gift oss än, gifter oss 1 Augusti. Vi funderade också på Bjärka men det var upptaget. Vi vill gifte oss 1 Augusti eftersom det är vår 3 åriga förlovningsdag.

  • Snäcka­nTompa
    Äldre 6 Feb 22:23
    #5

    Nä det visst jag visst, slant på tangenterna. Ja de verkar vara väldigt upptaget där, kan man förstå iof. Vi förlovade oss den 7/8 men det är ju en fredag så då tänkte vi den 8/8 men kanske blir ett höstbröllop istället. Har du hört något om David Z som fotograf och Caroline som är florist?

  • sommar­brud20­10
    Äldre 6 Feb 23:36
    #6

    Vad jag har förstått så är de duktiga. Har varit i kontakt med dem och de är i alla fall väldigt trevliga. Vi valde dock att fotograferas av Atélje Carlsbecker för vi älskar deras foton och uppfinningsrikedom. Vi var där och pratade med mannen som ska fotografera oss och än så länge är vi hur nöjda som helst. Men jag tror appsolut att David och Caroline är ett bra team.

  • Snäcka­nTompa
    Äldre 7 Feb 11:30
    #7

    Va bra. Mailade o hörde lite om vad de tar. Är ju inte helt billigt med fotograferingen. Men, det ska ju bli bra.

  • sommar­brud20­10
    Äldre 7 Feb 13:29
    #8

    Precis! Carlsbecker tar 5000 kr. och då får vi ett lite lyxigare album med 20 sidor. Då kombinerar de sidorna hur vi vill så det kan ju bli massor av foton. Det är massor av möjligheter med bakgrunder och färgkombinationer. Känns jätte bra. Alla fotografier är laminerade så att de håller bra och det är 20 års garanti på fotografierna.

  • Msofia
    Äldre 8 Feb 23:12
    #9

    Hej hej

    en till 1 augusti här.. Men i Kaga kyrka :)

    Någon som hittat väl i fotodjungeln? Eller har ett riktigt bra menytips kanske?

  • sommar­brud20­10
    Äldre 9 Feb 07:25
    #10

    Vi har skrivit lite om foto i inläggen över ditt.
    Jag har valt Atelje Carlsbecker i Norrköping, hel nöjd än så länge.
    Maten ska vi ta från delikatessbutiken, men vi har inte bestämt meny ännu. Lutar dock åt hare.

    Hur går det för dig då?

  • Snäcka­nTompa
    Äldre 10 Feb 13:30
    #11

    Jag tror det blir David Z för min del. Hans fru gör ju blommor o de är verkligen fina o hyfsat pris tycker. Då då kan man slå två flugor i en smäll, dessutom får man 10% rabatt på fotograferingen om man köper blommor av henne.
    Maten tänkte vi ta från P2 har hört mycket bra om dem.

  • sommar­brud20­10
    Äldre 10 Feb 16:35
    #12

    Ja de verkar jätte bra. Ja många pratar bra om dem. Vi tyckte det blev lite för mycket pengar. Har inte jätte stor budget så man får försöka minska ner lite här och där. Annars slutar det med att man måste ta sämre alternativ för att pengarna inte räcker, men vi har lyckats bra tycker jag. Jätte nöjda än så länge :D

  • sommar­brud20­10
    Äldre 17 Feb 17:14
    #13

    Här var det inte vidare aktivt :P *puffar*

  • sommar­brud20­10
    Äldre 17 Feb 17:15
    #14

    Hur går det för er nu? Det är bara ett halvår kvar nu, oss som ska gifta sig i början är det inte ens det *börjar bli lite pirrigt*

  • Lische­n
    Äldre 13 Mar 22:18
    #15

    Jaha - hittills har jag hållit mig från att skriva själv i ngr trådar... men nu börjar det faktiskt närma sig och jag tänkte att det skulle bli lite mer verkligt om jag började prata med nå'n om det. Det är nämligen en relativt välbevarad hemlighet än så länge. =)

    Den 8 aug ska vi gifta oss är det tänkt. I skogen utanför Lnkp.

    *Exakt vart är bestämt o bokat.
    *En klänning har jag hittat, men inte vågat köpa än.
    *Sambon ska återanvända sin kritstrecksrandiga kostym, men han har inte provat den på ett tag så vi vet inte hur den sitter.
    *Ringarna är bestämda, men inte köpta...hoppas att Guldfynd ska köra en 2 för 1-drive snart...

    Förutom sambon är det en kompis som vet när, var, hur (ja, ungefär lika mycket som vi själva vet...dvs inte helt bestämt än) och en syster som vet att det ska ske... men inte mycket mer.

    Jag förvånas över hur nervös jag faktiskt börjar bli... det känns jättefånigt!! Har läst hur långt andra har kommit, och insett hur mycket vi har kvar att göra. Usch, vi är inte de mest drivande personerna, sambon o jag... hur ska det gå?! =)

  • august­ibrud2­009
    Äldre 16 Mar 08:52
    #16

    Lischen skrev 2009-03-13 22:18:23 följande:


    Jaha - hittills har jag hållit mig från att skriva själv i ngr trådar... men nu börjar det faktiskt närma sig och jag tänkte att det skulle bli lite mer verkligt om jag började prata med nå'n om det. Det är nämligen en relativt välbevarad hemlighet än så länge. =)Den 8 aug ska vi gifta oss är det tänkt. I skogen utanför Lnkp. *Exakt vart är bestämt o bokat. *En klänning har jag hittat, men inte vågat köpa än.*Sambon ska återanvända sin kritstrecksrandiga kostym, men han har inte provat den på ett tag så vi vet inte hur den sitter.*Ringarna är bestämda, men inte köpta...hoppas att Guldfynd ska köra en 2 för 1-drive snart...Förutom sambon är det en kompis som vet när, var, hur (ja, ungefär lika mycket som vi själva vet...dvs inte helt bestämt än) och en syster som vet att det ska ske... men inte mycket mer.Jag förvånas över hur nervös jag faktiskt börjar bli... det känns jättefånigt!! Har läst hur långt andra har kommit, och insett hur mycket vi har kvar att göra. Usch, vi är inte de mest drivande personerna, sambon o jag... hur ska det gå?! =)
    Åh, va spännande. Kommer det bli en hemlig vigsel med bara er två och två vittnen eller kommer det bli ett "vanligt" bröllop med gäster? Det löser ni ska ni se =D, bara att skriva om ni behöver tipps :P

    Ps! Det är jag som är TS, sommarbrud2010. Jag har bytt namn eftersom det inte stämmer längre =D
  • Lische­n
    Äldre 16 Mar 11:22
    #17

    Nä, det ska inte bli hemligt men jag är så nipprig så jag vill helst inte diskutera det med mina närmaste. Jag är lite rädd för att de ska ha för många åsikter om det hela; hur, var, när... och jag tror att jag kommer att lyssna alldeles för mycket på dem och bli ännu nipprigare.

    Mycket skönare att snacka med er som också är mitt i det hela. Och vara lite anonym... =)

    Jag hittade även tråden Augustibrudar-2009... såg att du hängde där också.. =)

  • august­ibrud2­009
    Äldre 16 Mar 19:21
    #18
    Lischen skrev 2009-03-16 11:22:02 följande:
    Nä, det ska inte bli hemligt men jag är så nipprig så jag vill helst inte diskutera det med mina närmaste. Jag är lite rädd för att de ska ha för många åsikter om det hela; hur, var, när... och jag tror att jag kommer att lyssna alldeles för mycket på dem och bli ännu nipprigare. Mycket skönare att snacka med er som också är mitt i det hela. Och vara lite anonym... =)Jag hittade även tråden Augustibrudar-2009... såg att du hängde där också.. =)
    Ja, det är lite svårt ibland med alla som ska tycka och tänka...

    Ja, jag hänger både här och där =P
Svar på tråden Linköping/Norrköpingsbrudar Augusti 2009