• elis
    Äldre 26 Dec 22:33
    117775 visningar
    23 svar
    23
    117775

    Tips på spel?

    "Tabu" är en höjdare och lätt för alla att vara med. Den har kommit i flera versoner med spelplan i de senaste men vi har spelat enligt den första versionen där man får poäng för alla man klarat och minuspoäng för alla man missat agenom att använda de tabubvelagda orden eller passat.

    Man är två och två. Man får ett kort med ett ord, där vissa ord är tabu. Den ena personen ska förklara för den andra utan att använda orden (eller böjningar därav) som är tabu. Någon hur det andra paret håller koll på att inte tabubelagda ord används. Det hela genomförs på tid.

    Detta förslag kommer ju alldeles för sent men kanske du ska köpa en nyårspresent till någon.

  • elis
    Äldre 3 Feb 16:27
    #0

    Dags för lite nya speltips. Kom igen!

  • elis
    Äldre 6 Mar 23:15
    #0

    Fick ett tips i julas och köpte nyligen

    "Spank the monkey" ett roligt kortspel för 2-6 personer.

    Man jobbar på ett skrotupplag och där har en apa smugit sig in. Du kommer att ligga bra till hos chefen om det är du som ordnar till problemet. Alla bygger torn för att nå upp till apan. Tornen byggs av kort som har olika höjd genom att de har olika många prickar och olika styrka. Sen kan man attackera varandras torn för att stoppa dem från att ta sig upp men det kan göra att du även skadar ditt eget torn. Kan verkligen rekommenderas.

Svar på tråden Tips på spel?