• maddis­en
    Äldre 29 Nov 10:16
    111504 visningar
    23 svar
    23
    111504

    fluconazol mot svamp

    Hej!

    Någon som provat Fluconazol mot svamp i underlivet? Tror att den är rätt ny, fick den istället för den dyra varianten av apotekaren.
    Jag är aaltid lite rädd för medecin och när jag läste biverkningarna trodde jag inte att det var sant! Har aldrig sett så många och konstiga biverkningar på samma gång! Okej, många var mycket ovanliga, men ändå... Det kunde vara biverkningar som aneroxia, (?!) gulsot, håravfall, kramper, onormala känselförminnelser (fattar inte ens vad det är), störningar i levern mm.
    Min fråga är i alla fall om någon tagit denna kapsel och i så fall om du/ni fick några konstiga biverkningar? Och om kapseln hjälpte förstårs.

  • Svar på tråden fluconazol mot svamp
  • maddis­en
    Äldre 29 Nov 11:18
    #0

    Tack för era svar, då ska jag ta en; redan nu faktiskt :)

  • maddis­en
    Äldre 29 Nov 11:51
    #0

    KatrinB och miramir

    Hur kommer det sig att ni äter flera? Trodde att man bara behövde ta en kapsel, sedan var det över. Fast det kanske beror på var man har svamp?

  • maddis­en
    Äldre 30 Nov 19:39
    #0

    blåsippa

    Hur lång tid tog det inan du blev av med svampen, sedan du tagit kapseln?
    Aha, som när man har mens och blir extra känslig?

    f.d. Svart brud

    Hur länge måste man ta den kuren? hela livet, eller bara under en kort period?
    Jo, men på den här stod det verkligen massor biverkningar, har aldrig sett så många! Dessutom kan jag inte förstå hur aneroxa kan vara en biverkning, det är ju en sjukdom...

  • maddis­en
    Äldre 1 Dec 22:36
    #0

    Skogstoka
    Denna mening skulle visst vara till dig :)
    "Aha, som när man har mens och blir extra känslig?"

    Tack för dina senare svar också! Har faktiskt vågat mig på att ta en tablett, men det kliar än och jag har dessutom små sår av allt kliande. Har faktiskt haft klåda extreeeemt länge!
    Tyvärr vet jag inte om jag har svamp, för av vissa anledningar kan jag inte göra en normal undersökning, men min gynekolog sa att det inte skulle vara någon fara att svälja kapseln ändå.

  • maddis­en
    Äldre 2 Dec 16:24
    #0

    skogstoka

    Jag fick tips om en créme av min gynekolog, "créme intim" heter dem, så den köpte jag. Vad dyrt allt sådant där är förreseten, över 50 kr för en liten tub! Kapseln kostade också runt femtiolappen och då var det ju som sagt den billigare varianten. Det var halva priset!!

Svar på tråden fluconazol mot svamp