• Forsfo­rs
    Äldre 12 Nov 21:17
    10008 visningar
    71 svar
    71
    10008

    **Vad händer efter döden?**

    Vad som händer efter döden? jag vet inte, förhoppningsvis något trivsamt.Min störta skräck är nog att jag skulle bli ett spöke och vara tvingad att irra omkring och inte veta att jag är död. verkar ju finnas 3 alternativ:
    1. ingenting händer, man försvinner bara, omöjlig tanke och trist, jag vill inte bara ta slut på det viset.

    2a. man hamnar i en annan dimension, kan kalla den himlen eller något annat och därifrån kan man se sina anhöriga och kontakta dem via medier etc. Trevlig och spännande tanke, då är det ju inte så mycket att ha panik för. kan man se som bevisat nästan med hjälp av medier.

    2b. man fastnar på vägen och blir fast någonstans mitt emellan. är nog mest jobbigt och inte så kul.kan man se som bevisat nästan med hjälp av medier.

    3. man återföds som någon annan. det kan ju vara lite läskigt för då vet man ju inte vart man hamnar eller vilken sorts liv man får,eller när man återföds, jag vill inte vara här när det är dags för jorden att gå under. kan samtidigt kännas betryggande, jag brukar säga att allt jag inte hinner göra i detta liv ska jag göra i nästa...men man lär ju inte veta om det här livet då, så i såfall får man hoppas att man känner på sig vad man ska göra och att man får ett bra nästa liv.kan man se som nästan bevisat med hjälp av regressionssessioner.

    Det är intressant att tänka på, men man ska nog inte grubbla för mycket, tids nog får man veta ändå (eller inte veta, försvinner man bara eller återföds innan man hinner reflektera över det så kanske man inte får veta, men då lider man väl heller inte av det). Vi nog kommer dit vi ska och jag tror inte vi behöver boka plats heller.

Svar på tråden **Vad händer efter döden?**