• RyskaL­enasDa­rling
    Äldre 10 Oct 20:53
    10153 visningar
    71 svar
    71
    10153

    **Vad händer efter döden?**

    Hej "Ängeln"!

    Här är mitt svar, som också är Bibelns svar. Först ett kortfattat svar:

    Har du en tro på Jesus Kristus som Guds Son som dött och uppstått för dig, så KOMMER du att ha evigt liv i evig glädje tillsammans med Honom, och med alla andra som tillhör Honom, av dessa säkerligen någon eller några av dina nära och kära här på jorden.

    Jag blev funnen av Jesus Kristus (blev frälst), när jag var i 18-19 års åldern (är 40 nu) och har nu i drygt 20 år levt med Jesus och studerat Bibeln i teori och praktik. Har varit med i frikyrkoförsamling, gått bibelskola, undervisat och predikat lite överallt i samhället, mött nya vänner från många olika länder, varav för en del även blivit ombedd att visa Bibelns väg till frid med Gud och evigt liv.

    Den djupa frid, glädje, inre kraft och gemenskap med Universums Skapare jag upplever som kristen kan ingen förstå som själv ej upplevt Jesus.

    Bibelns ord till oss är att vi lever EN gång, sen dör vi och ska dömas.

    De som har Jesus Kristus som sin älskade Herre när de dör kommer att frikännas från alla onda (dvs syndiga, Gudsfientliga) gärninga, tankar och ord.

    Alla andra kommer att dömas 100% rättvist av Universums Skapare, Gud Allsmäktig. Bibeln talar om eviga straff och även om en brinnande sjö, som är skapad för Djävulen och hans änglar.

    Det finns givetvis mycket, mycket mer man kan säga om dessa saker, men det finns nog ej utrymme för här. Ta gärna kontakt med mig eller nån annan som kan uppmuntra dig och undervisa dig om tron på Herren Jesus Kristus.

    Min mejl är all4Him@hotmail.com

    Gud välsigne dig.

Svar på tråden **Vad händer efter döden?**