• Lily
    Äldre 8 Oct 09:10
    10202 visningar
    71 svar
    71
    10202

    **Vad händer efter döden?**

    Jag tror att vi lever vidare, vi är en del av universum, och enligt mig så går allt i universum i cykler och är energi som vibrerar i olika hastigheter. Vidare är universum oändligt och består av "konstant energi" och därför måste vi också göra det. Hur skulle vi kunna stå utanför det som universum självt står för och är?
    Allt som finns till "spelar efter samma spelregler", så även vi människor. Det återfinns i stort och smått, precis som skiftningarna mellan dag/natt, mellan de olika årstiderna o.s.v., så föds och återföds även vi människor och våra liv går också i cykler, både i stort och i smått.
    Jag tror att vår kropp tillhör jordens reinkarnationskedja, den blir kvar här på jorden efter vår död och omvandlas till olika typer av energi, som hör hemma här på jorden. Våran själ däremot hör till en större helhet, en större reinkarnationscykel. Den blir inte gammal och sliten och behöver inte förnyas lika snabbt som kroppen. Det som händer med själen efter döden tror jag är mer komplicerat, men jag tror att vi på ett eller annat sätt lever vidare, ibland i nya kroppar, ibland på andra sätt. Vi kan själva välja att möta våra nära och kära igen, i nya relationer och situationer.

Svar på tråden **Vad händer efter döden?**