• Bride M
    Äldre 18 Sep 00:34
    10902 visningar
    50 svar
    +1
    50
    10902

    Flera som väntar med att flytta ihop?

    Hej
    jag är bara nyfiken och undrar om det finns flera här som ska flytta ihop i samband med bröllopet eller bor ni ihop innan? Hur länge har ni varit ihop?

    vi ska vänta, lite traditionellet men vi ska officiellt flytta ihop i samband med bröllopet!

  • Svar på tråden Flera som väntar med att flytta ihop?
  • Bride M
    Äldre 18 Sep 16:11
    #0

    jag känner på samma vis som du Rydén,
    jag är också ung och jag är studerande. Så vi ska just vänta med att flytta ihop officiellt.Jag är inte rädd för konflikter för det finns inget man inte kan fixa! Man få kompromissa och kämpa under svåra tider! Vår kärlek är jätte stark och ibland kan jag bara känna att jag kan sakna att inte vakna vid hans sida just varje dag..:)

  • Bride M
    Äldre 20 Sep 22:26
    #0

    Har inte varit inloggad på ett tag....OOOPS vad många inlägg! ett häftigt debatt;)

    Jag kunde nästan föreställa mig dessa reaktioner eftersom många ofta påpekar att man SKA bo ihop och alla uttalanden jag tidgare har fått om "gud är inte du rädd för alla svårigheter som det innebär.... och du köper liksom grisen i säcken....." osv.

    men roligt är det också att läsa inlägg som Rydéns, Anaurora, nano, Miranda....:)

    Jag förstår inte när folk säger."att ni vågar chansa"....jag håller med anaurora om att man lika gärna kan säga" ja då är det väl bäst att vi skaffar barn- så vi lär och känna varandra på det planet också!"

    Jag tänker gifta mig och ta det ansvar om att kämpa i nöd och lust både motgång och medgång, ja, jag vet att man upptäcker nog andra sidor men jag har fallit för en person och för hans unika karaktär och egenskaper och de ändras ju inte när vi flyttar ihop...och låt oss säga att vi var sambos nu, och om det skulle komma fram en och annan irriterande sida SKULLE JAG INTE GE UPP FÖR DET! och jag vet att han känner likadant, att det får man ta och lösa samt kompromissa!
    Vi väntar inte av religiösa skäl utan mer pågrund omständigheterna och att vi båda har haft den bilden att vi flyttar ihop i samband med äktenskap,-det traditionella. Men i dagen samhälle är man nog udda om man är traditionell ;)!

  • Bride M
    Äldre 20 Sep 22:30
    #0

    Jag har nu läst tidigare inlägg från
    eja och Ejla! Bra talat!!!!:)

  • Bride M
    Äldre 20 Sep 22:34
    #0

    Hej Rydén , jag läste i ett annat forum att ni ska gifta er sommaren 2006....det ska vi me!!!
    Då flyttar vi väl ihop samtidigt...he he;)
    LYCKTA TILL!

  • Bride M
    Äldre 20 Sep 22:34
    #0

    skrev fel menar lycka till:)

Svar på tråden Flera som väntar med att flytta ihop?