• Mojjan
    Äldre 15 Aug 15:48
    34043 visningar
    34 svar
    34
    34043

    Hur känns det när man älskar någon?

    Jag har inte läst allas svar, men jag vill ändå hoppa in mitt i.

    Jag kan verkligen förstå dig och jag känner igen de känslorna du beskriver. Har du fått konstaterat att du har tvångstankar hoppas jag att du har fått rätt hjälp; kognitiv beteendeterapi och antidepressiv medicin ska tillsammans hjälpa. Ett tips är att gå in på www.ananke.org som jag tror är en tvångssyndromsförening i Sverige.

    Sedan tror jag inte att man ska följa det där med pirr i magen och hjärtklappning allt för mycket. Jag menar, pirrat i magen har det gjort en flertal gånger, men när man ser tillbaka på dessa män, var de verkligen så mycket att hänga i granen? Jag kan ju bara tala för med mig själv, men jag behövdes "luras" in i ett förhållande. Det var en snabb start, sedan gled det bara på och till slut så märkte jag bara hur bra jag mådde tillsammans med denna personen. Han får mig att känna mig trygg eftersom jag vet att han ställer upp 100% för mig, vi har samma framtidstro och det är den ända person som jag inte blir tokig på efter en vecka under samma tak (hade varit jobbigt att vara sambo annars.)

    Ett tips om du vill ha något praktiskt knep är att åka iväg på en semester bara du. Få tid att pyssla om dig själv, samtidigt som du kan känna hur mycket du saknar din pojkvän? Du kan ju liksom inte sitta och granska honom tvärsöver köksbordet, utan den känslan du har inombords dig när han är någon annanstans gå på den. Ett tips bara.... LYCKA TILL!

Svar på tråden Hur känns det när man älskar någon?