• Maria A
    Äldre 5 Aug 09:43
    34049 visningar
    34 svar
    34
    34049

    Hur känns det när man älskar någon?

    Man ska aldrig ta några stora beslut när man är i en krisfas.

    Du har inte skrivit någonting om hur du mådde innan du började terapin men min erfarenhet är att man känner sig ganska manglad och ifrågasatt under tiden man går i terapi. Dessutom är det vanligt att man under denna period av letande i sig själv blir väldigt egocentrerad. En terapiperiod tvingar en att se samband och utmanar hela ens världs- och självbild. Man kommer ut starkare på andra sidan men där ÄR krisigt under tiden. Vänta med att lämna din pojkvän tills terapin är över och du har landat i dig själv. Bestäm då om han är rätt eller inte.

    Du har berättat för din pojkvän att du är osäker på om du älskar honom, han märker att du inte mår så bra. Försök att inte ta upp det igen (älska/ älska inte) det finns nog inget förhållande som överlever att den ena partnern regelbundet påminner den andra att hon/han inte vet om hon/han är den rätta. Om man går in i sig själv och blir egocentrerad kan man dessutom inte älska någon, man har så fullt upp med sig själv att man inte kan möta en annan människa.

    Bla, bla, bla. Sammanfattningsvis: Ta inga beslut medan du fortfarande är i kris. Sluta berätta för din pojkvän att du kanske inte älskar honom.

    Lycka till och KRAM

Svar på tråden Hur känns det när man älskar någon?