• Gossi
    Äldre 17 May 10:31
    53765 visningar
    19 svar
    19
    53765

    Hjälp, hur tejpar man "brösten"??????

    Gå till Twilfit och se om de fortfarande säljer sina "klister-bh" då "tejpar" du brösten. Jag har använt det en gång och det sitter kanon bra. Kostar väl ca 100kr.

  • Gossi
    Äldre 17 May 12:49
    #0

    Svejsan,

    Det sättet att tejpa såg ju inte kul ut alls. Twilfit har haft (hoppas de har kvar dom) jättebra "tejp-bh". Tror de är gjorda av kirurgisk tejp och nåt glansigt fint naturfärgat tyg. De är formade lite som en halvcirkel och man sätter det på bröstet precis som en vanlig bh-kupa. Klistret finns på delarna som går under bröstet och upp på sidorna och till viss del på bröstet men EJ vid bröstvårtan. De är två separata delar så man kan själv styra om man vill sätta ihop dem i mitten för att få mer push-up effekt. Funkade jättebra på mig!

  • Gossi
    Äldre 17 May 13:11
    #0

    Bor du i en stad som har en Twilfit butik tycker jag absolut att du ska kontakta dem och faktiskt gå dit och köpa ett par. De är INTE alls som någon annan tejp. De är speciellt framtagna för att användas som bh. Och de är jättefina i satäng material, precis som en vanlig bh är. Använd inte vilken tejp som helst, för det gör för jä..igt ont att ta bort. Så spring nu iväg till Twilfit om du kan!

Svar på tråden Hjälp, hur tejpar man "brösten"??????