• Gosing
    Äldre 12 Mar 18:20
    4414 visningar
    14 svar
    14
    4414

    Rånäs slott!!

    Sa du gillade maten junibrud? Vi skall ocksa ha brollopet dar i juni, men har inte annu provsmakat menyn. Far man fraga vilken meny ni valt? Sitter i valet och kvalet och vet inte riktigt vad vi vill ha..

  • Gosing
    Äldre 13 Mar 18:17
    #0

    Later harligt! Vi tankte faktiskt ocksa pa ankan... Bra ide att stanna over natten och bara vila en natt.. Hur mycket kostade overnattningen? Fick ni smaka pa brollopstartan ocksa, eller ordnas det separat med "En Liten Smula"

    Jag har grym hemlangtan just nu, och vill bara aka hem till Sverige och planera klart brollopet!

  • Gosing
    Äldre 13 Mar 19:06
    #0

    Jag ar i Buffalo, NY for tillfallet, dar vi bor under vinterhalvaret. Vi aker hem om ca. en manad, och det kanns som om det ar en eeeeevighet kvar! Det blir sa ibland, man vill bara hem till sina kompisar och familjen, aven om vi har det ganska bra har borta.

    Vart datum ar 19.6. Nar smaller det for er? Skall ni ocksa vigas i Fasterna kyrka? Har du varit inne i kyrkan? Vi var bara och kollade in genom fonstrena forra sommaren, sa jag har ingen aning om hur kyrkan egentligen ser ut..

  • Gosing
    Äldre 24 Mar 17:46
    #0

    Jag kopte klanningen i Finland (!) (Min familj bor dar), men sahar senare patankt sa kanske jag borde ha kopt den har i USA i stallet. Mycket storre utbud, och billigare priser, men min ar nog anda snappet finare. :) Den syddes upp for mej, sa den ar lite speciell.. Gick i alla butiker i Stockholm, men blev allt annat an imponerad! Jag tyckte de hade jatte daligt utbud..

    Vi kommer att ha ungefar 90 pers pa brollopet. Vi skickade inbjudan till 98 personer, men jag tror att det blir ett litet bortfall. Konstigt vore val annors.

    Jag vantar sa pa att fa aka hem!

Svar på tråden Rånäs slott!!