• Elin i Sunnyv­ale
    Äldre 18 Feb 12:08
    4403 visningar
    14 svar
    14
    4403

    Rånäs slott!!

    Vi funderar pa att ev. ha brollopsnatten pa Ranas. De har enligt uppgift ganska manga rum med jacuzzi, namligen! Skall dit och titta om nagra veckor. Aterkommer efterat!

    E

  • Elin i Sunnyv­ale
    Äldre 11 Mar 02:45
    #0

    Det blev inte så mycket av vårat besök på Rånäs. Jag hade mailat dem innan och talat om varför vi ville komma och titta och att det gällde sommaren -05. De sa till mig att ringa när vi var på plats i sverige. När jag ringde påminde jag om vem jag var och att jag hade mailat osv. Bestämde att vi skulle komma och titta dagen efter. Vi åker dit, världens sämsta väglag, åker fel två gånger och när vi sen äntligen hittar fram frågar tjejen lite allmänt om våra planer. När hon får höra att det gäller juli -05 och bara en bröllopsnatt och inte ett helt bröllop upplyser hon om att de har semesterstängt hela juli varje år!!!! Kunde de inte kläckt ur sig det lite tidigare!!! *sur och besviken*. Så nu letar jag efter ett romantiskt hotell med stor jacuzzi. Helst i norra storstockholm så att vi inte måste tillbringa flera timmar av vår bröllopsnatt i bilen.

    Annars måste jag medge att Rånäs var hemskt fint. Det är ju ett slott och "slottskänslan" infinner sig så fort man kliver innanför dörren.

    Lycka till!

    e

Svar på tråden Rånäs slott!!