• CyberP­et
    Äldre 18 Feb 20:46
    40435 visningar
    17 svar
    17
    40435

    Jag behöver en hänvisning till världens bästa gynekolog (långt...)

    När du ringer och bokar tid, berätta om din rädsla och varför du är rädd. Det är det bästa sättet att få bra hjälp och de bokar förhoppningsvis in dig på en tid där gynekologen eller barnmorskan har gott om tid med dig så du vågar ta cellprov och annat.

    Mitt första besök hos en gynekolog var en skräck. Det var en stor rödhårig (och då menar jag hårig!) dansk man. Jag förstod inte vad han sa och han var hårdhänt och allt var bara jätteläskigt.

    Sedan dess har jag gått på UM, trots att jag var gammal nog att vara mamma åt många av ungdomarna. Det var helt okej för dem och personalen har varit toppen. I morgon ska jag träffa en ny gynekolog för att undersöka lite problem och jag är nervös, men det är enligt rykte en av stans bästa gynekologer (en hon!) och jag hoppas hon är lika bra som hennes rykte.

    Bor i Luleå så det är tyvärr ingen jag kan rekommendera. Men det jag ville skriva var att berätta om din rädsla, då brukar man få bra hjälp och förståelse.

    Lycka till!

    Petra

  • CyberP­et
    Äldre 19 Feb 12:36
    #0

    Nu har jag varit till min gynekolog. Så ni som bor i Luleå och inte upptäckt Agneta Möller bara måste träffa henne!

    Jag kan lungt säga att jag kände ingenting! Absolut nada. Hon var så lätt på handen och jag var lugn och avslappnad. Hon använde en såndär ultraljudsmojäng för att kolla livmodern också och det kändes inte heller. Lite kallt var det väl, men ont eller obehagligt var det inte.

    Vilken lättnad! :)

    Petra

Svar på tråden Jag behöver en hänvisning till världens bästa gynekolog (långt...)