• mud
    Äldre 13 Apr 00:25
    27220 visningar
    35 svar
    35
    27220

    urinvägsinfektioner :( (ganska långt, behöver råd!)

    *upptäckte försent att det blev långt, varsågod att scrolla om du inte orkar läsa*

    Jag tvivlar på att man kan bli steril av UVI, däremot har ju klamydia liknande symptom och det kan man bli steril av om det inte behandlas.

    En till som haft njurbäcken infektion, blev inlagd i fyra dagar och fick intravenöst antibiotika. Rekomenderas inte.

    Har också haft problem med UVI och är nu jättenoga med att kissa efter sex (gäller även dild0 och egna lekar) och har nästan aldrig problem med det längre. Och det är inte så jobbigt, oftast har man ju toalett i närheten det tar inte mer än några minuter och det är värt det!

    Förutom de råd du har fått så undvik att bli kall om rumpan. Jag blir sjuk på en gång om jag blir kall, kalla badkläder, sitta på trappor utomhus och så funkar inte alls.

    Jag har inga egentliga belägg för detta, men extra glidmedel känns bra ibland för att minska friktionen mot urinröret vid sex. Ibland kan vi behöva byta ställning också om det börjar kännas kallt...

    Och du, oroa dig inte för mycket, det finns massor av kvinnor som kan ha ett sexliv utan att få UVI varje gång. Visst kan det kräva anpassningar, men det går. Jag tyckte också det verkade jättejobbigt att behöva gå på toaletten efter varje gång ibörjan, men när jag glömt det en gång och åkte på en UVI direkt kändes det inte så besvärligt längre. Min kille brukar skicka iväg mig efter en stund och passar ofta på att kasta kondomen och tvätta av sig samtidigt. Och rutiner är ju inte jobbigt...

Svar på tråden urinvägsinfektioner :( (ganska långt, behöver råd!)