• CyberP­et
    Äldre 28 Dec 17:51
    45557 visningar
    44 svar
    44
    45557

    Flytta isär för att rädda förhållandet - Erfarenheter?

    Att hon är gullig och rar mot dig är ju för att ha dig i reserv utifall att hennes "frihet" skrämmer henne för mycket. Då vet hon att du inte gett upp om hon ger dig en godisbit då och då för att visa att hon fortfarande har dig i åtanke - när hon lessnat eller inte träffat på den spänning hon letar efter.

    Jag tycker du ska vara aktiv på ditt håll, ut och dejta, gå på fest. Gör något aktivt och vem vet, du kanske träffar drömtjejen!

    Jag vet att detta inte ger mycket hopp men faktum är att för många tjejer är en "smyguppbrytning" det snällaste sättet. Hon kanske redan har en annan runt hörnet som hon nu testar. Passar han inte har hon ju dig att gå tillbaka till.

    Rått och brutalt, jag vet. Men tyvärr kan detta vara den råa brutala sanningen som du måste fejsa snart. Så lev livet istället, strunta i henne. Låt henne köra sitt race. Har hon TUR så finns du kvar om hon ångrar sig, men du kanske redan gått vidare, träffat världens finaste tjej dyker upp här på BT för att du ska gifta dig med denna nya tjej.

    Petra - gammal som gatan!

Svar på tråden Flytta isär för att rädda förhållandet - Erfarenheter?