• Säljes: HYR - Photo Booth, Fotobås, Fotoautomat via iRent.se

  Fre 22 maj 2020 07:11 Läst 1810 gånger Totalt 0 svar
  Fre 22 maj 2020 07:11

  Enklast, tänkbara festnöje ger minnen för livet: photo booth.


  Ett säkert partytrick
  Det här är ett inslag som är något alldeles extra. Tricket kallas Photo Booth, eller på svenska ? ett fotobås. Här kan gästerna fotografera sig själva. En och en, eller flera i grupp. Ett kul sätt att locka fram både skratt och glädjetårar. En aktivitet som höjer temperaturen på festfolket och ger minnen för lång tid framåt. Många kallar det selfies ? vi kallar det "festies".


  En spegel säger mer än tusen ord
  Att låta dina gäster spegla sig i glansen av sig själva, det kan knappas bli något annat än en succé. Magiska ögonblicksbilder som kommer att leva länge! Festmomentet bleknar ? men bildminnena består!


  Kreativiteten får fritt spelrum
  Du kan inte ana hur kreativiteten väcks till liv framför en Photo Booth. Här släpper man alla spärrar och in flödar de mest oväntade idéerna; i blickar, accessoarer och vågade miner. Även din egen kreativitet kan komma väl till pass, genom att applicera ditt budskap, logotype eller hälsning inom ramen för bilden. Där kan du sätta din egen prägel på evenemanget.

  Festen är din!
  Det är du som får sola dig i glansen av gästernas spontana inlevelse och uppskattande glädjerus.


  Vi tar hand om hela paketet
  Det bästa av allt är att vi tar hand om hela upplevelsen: transport, installation på plats hos er och hämtning dagen efter festen. Själva fotograferingen är enkel att hantera. Du trycker på en bildskärm och efter några sekunder tas tre bilder som skrivs ut på en bildremsa inom 10 sekunder.


  Bilderna skickas digitalt via sms eller epost. Du kan även välja att få bilden utskriven på plats med den medföljande proffsskrivaren. Utskriften tar cirka 10 sekunder och gästen får två fotoremsor i storlek 5x15 cm.


  Att skapa ett sånt här uppskattat innehåll till festen kan knappast bli enklare.


  Välkommen med din bokning!

  www.irent.se

Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll