• Varning för Bergendal

  Ons 13 jun 15:35 Läst 4369 gånger Totalt 0 svar
  Ons 13 jun 15:35

  Efter att ha haft vårt bröllop på Bergendal vill vi varna andra så inga fler råkar ut för samma sak. 

  Dagen efter vårt bröllop gick vi för att hämta ut våra presenter som dom sa sig förvara åt oss i ett låst rum. Vi hade en låda med lock där alla kuvert vi fått förvarades. När vi gick igenom kuverten märkte vi att ett kuvert som vi själva lagt ner i lådan saknades. Vi gick igenom alla kort och kuvert flera gånger men kuvertet fanns inte kvar. För att veta om fler saknades dubbelkollade vi med vår gästlista. Det visade sig att ytterligare ett kuvert saknades och vi kollade med dessa gäster för att vara säkra på att dom hade lämnat ett kuvert och inte en annan present. Efter att ha fått det bekräftat att två kuvert saknades kontaktade vi Bergendal. Först gick det inte att få tag på dom på tre dagar (varit svårt att få tag på dom under hela planeringstiden). Efter flera samtal och tillsist mail så ringde dom upp. Dom beklagade vad som hade hänt och sa att dom skulle kolla med sina anställda om någon sätt något och reda ut vad som hänt. 

  Efter några dagar fick vi ett samtal från Bergendal att deras VD sagt att man inte kommer göra någon utredning utan att det inte är deras ansvar om något försvinner. Vi förklarade att det var dom själva som sagt att dom alltid ställer upp ett presentbord och sedan flyttar in allt till ett låst rum så det står tryggt tills vi hämtar våra saker. Bergendal förnekar inte att dom sagt så men hänvisar till att dom inte tar något ansvar. Istället för att försöka komma fram till en lösning visar dom att dom inte bryr sig om att ha nöjda kunder. 

  Det som skulle vara ett glädjeminne för oss resten av livet fick ett tråkigt slut och efter kontakten och bemötandet av Bergendal så känner vi att dom istället för att försöka göra det bästa av situationen gjort det till ett riktigt dåligt avslut. 

  Så vi vill varna alla som funderar på att ha bröllop på Bergendal att dom inte går att lita på och lurar in en i en falsktrygghet! 

Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll