• Äldre 4 May 20:00
    4906 visningar
    2 svar
    2
    4906

    Hur ska jag kunna förlova mig?

    Jag har varit tillsammans med min sambo i över sju år och vi har varit vänner under en ännu längre tid. Vi är båda 24 år och bor tillsammans. 
    Både vi och många av våra vänner har kommit till det stadium i våra förhållanden att vi skulle vilja förlova oss. Jag är ganska säker på att om jag skulle diskutera detta med min sambo så skulle vi komma fram att vi ska förlova oss. OCh jag tar examen tidig i Juni och skulle väldigt gärna vilja förlova mig i närheten av den. Dessvärre finns det just nu två (vad jag kan tänka ut) problem som gör att vi inte kan förlova oss nu. 
    Det första är att en av våra kompisar är besatt av att hon vill förlova sig, och hennes pojkvän känner sig inte redo för det ännu. Detta är något som hon pratar om jämt! Hon vill gifta sig snabbt och skaffa barn. Hon skulle bli så arg om vi förlovade oss innan henne och jag är inte säker på att hon skulle förlåta oss för det.
    Det andra hindret för eventuell förlovning är att min sambos bror ska gifta sig i sommar och eftersom vi bor hyfsat långt ifrån våra familjer så skulle bröllopet vara första gången som våra familjer träffar oss om vi förlovar oss till min examen. Och jag vill verkligen inte ta någon uppmärksamhet från deras bröllop.

    Jag vet inte exakt vad jag frågar om men jag skulle vilja höra era tankar och idéer om detta.

Svar på tråden Hur ska jag kunna förlova mig?