• Överraskningsbröllop eller inte?

  Tis 28 nov 2017 08:33 Läst 3606 gånger Totalt 1 svar
  Visar endast inlägg av Jessi3 - Visa alla inlägg
  Tis 28 nov 2017 08:33

  När jag och min sambo förlovade oss, så var han väldigt tydlig med att han vill gifta sig inom ett år. Alltså innan Juni 2018.

  Jag och min sambo har varit överens om att vi vill ha ett litet bröllop. Först var tanken att bara ha min pappa, min sambos tjejkompis och min sambos barn med på vigseln.

  Andra tanken var att vi skulle ha ett överraskningsbröllop, men efter att jag läst här så verkar det uppstå en massa konflikter och liknande.

  Tredje tanken är att vi ska ha ett bröllop, ett ordentligt. Men jag vet inte om jag känner mig bekväm med det, och min sambo är inte så intresserad av det heller. Men då slipper man alla konflikter som kan uppstå känns det som.

  Min sambo har inte så stor familj förutom sina barn, då båda hans föräldrar har gått bort. Så jag tror inte han förstår mitt dilemma angående min familj. Jag har 4 äldre syskon, min pappa och rätt så många släktingar jag står nära. Och det känns rätt att ha ett litet men ändå fel...Just nu känns det som om att det inte kommer bli ett bröllop alls.

Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll